Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos vagy nem jogos keres?

Jogos vagy nem jogos keres?

Figyelt kérdés
Megkertem a baratomat hogy hetvegen mikor o nem dolgozik en igen akkor mosogasson el..vagyis megkerdeztem hogy megtenne-e..nem nagyon tetszett neki..en hetkozben melo utan elmosogatok es kitakaritok, mosni egyutt szoktunk, fozni o tobbet de segiteni szoktam (szeret fozni)..en fizikai munkat vegzek mosogatas is hozzatartozik, o 4szertobbet keres mint en:(
2013. febr. 17. 08:41
 1/7 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy tanulok is mellette.
2013. febr. 17. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 4x többet keres, mint Te, ez nem indok arra, hogy ne vegye ki a részét más házimunkában is. Majd legközelebb tolj az orra alá az elszámolást, hogy hány órát takarítottál, mosogattál, stb.! Egy bejárónő nettó ezer Ft/óra.
2013. febr. 17. 09:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem jegyezte meg hogy azert mert o tobbet keres, hanem en kerdeztem, de nem volt meggyozo az hogy azt mondta h nem ezert..mondtam h nem tehetek rola h ezert a munkaert ennyit adnak..erre o h o sem tehet rola
2013. febr. 17. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok múlik azon is, hogy hogyan nevelték...

Végül is jogos kérés, de ha neki nincs erre ingerenciája, akkor megnevelni nem nagyon lehet.

Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Mióta éltek együtt?

24N

2013. febr. 17. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jogos. Nyugodtan mond meg neki, hogy mikor hétvégén is melóznod kell már nagyon fáradt vagy ahhoz, hogy még otthon is robotolj meló után. Ha ő otthon van egy kis mosogatásba nem szakad meg, pláne ha csak heti 1-2 alkalomról van szó.
2013. febr. 17. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Jogos. De ha ez nála nem alap, akkor ebből még sok vita lehet.
2013. febr. 17. 09:46
 7/7 A kérdező kommentje:
En L25, o 35..3eve vagyunk egyutt masfel eve lakunk rgyutt
2013. febr. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!