Jogos a kérésük, hogy munkanélküliként adjam haza azt a kis tartalékomat is?
December óta vagyok munkanélküli, szüleimmel lakom sajnos ebből kifolyólag is. Januárra adtam nekik pénzt, de most kérnek februárra is, nekem már csak annyi van ami a fizumból meg maradt szűk 20 ezer ft. Ha lesz melóm, abból a felét bérletre szántam. Most kölcsön adtam nekik, de kivannak akadva,hogy miért adják vissza, hiszen itt élek..
Igazuk van,és tényleg én vagyok az önző?
nem írtál a családod anyagi helyzetéről. ha arra kellett a pénz, h befizessék a számlákat, akkor valamennyire jogos. ha csak azt akarják veled érzékeltetni, h nem szívesem tartanak
el, akkor kicsit szemétség.
bérletre lassan már a dolgozó embereknek sem lesz pénzük, én a helyedben nem arra költeném azt a drága szentistvánt... én sem veszek, pedig van fizum. inkább elteszem egy takarékszámlára, azzal többre megyek. amikor kell, akkor lyukasztok a gyűjtőjegyemből.
Kicsit rossz a felfogasuk, mert igy a budos eletben nem szabadulnak meg toled...vagy epp ott akarnak tartani? Mind a ket variacio szemetseg. Lehet eppen igy akarnak ott tartani, hogy segits fizetni a szamlakat.
De masik reszrol meg jogos is lehet, vagyis inkabb a "megertheto" szo illik ra. Ha nincs tenyleg penzuk, es tenyleg szamlakra, a napi betevore kell, akkor viszont keres nelkul oda kell adnod az utolso fillert is.
De kit érdkeel, hogy fogyaszt a kérdező? A gyerekük. Csak pénzeszsáknak neveltékl fel? Komolyan mondom, néhány ember annyira buta. Ha a két szerencsétlen idióta szülő nem képes eltartnai egy családot, akkor miért a gyerekre támaszkodnak?
Csak a legnagyobb balf*sz szülők azok, akik mindenáron lehúzzák a gyereküket.
Egy szülőnek akkor is kötelességei vannak a gyerekével szemben, ha az betöltötte a 18-at. Köteles taníttatni, köteles eltartani. Ez amúgy az aluliskolázottaknál, a butáknál fordul elő (elég sok helyen), hogy a szülők semmit nem csinálnak, csak szívják a gyerek pénzét.
Ha két felnőtt nem tud eltartani egy háromtagú családot, akkor elmehetnek a fenébe. Nekem ez a véleményem.
Az a baj, hogy mindenki akarja a gyereket, mert hogy majd az eltartja őket. Ez nem így működik.
Megfigyelhető, ahol a gyerek hátránnyal indul (semmit nem kap a szülőktől, majd elveszik a pénzét), ott az alkoholizmus mindennapos.
Szóval megdolgozom a pénzért adok belőle nekik s miko bajban vagyok akkor szükségük van arra a pénzre amit a munkámból kerestem az ujrakezdéshez...
Szerintem ha az ő pénzüket kérnéd el, akkor mondhatnák azt hogy bocsi de szarul állunk na de december óta kicsit bajba kerültél s most hazamenekülsz s ez van...
Elgondolkoznék ha sikerül az állás elmész s miért adj nekik? Te se állsz jól s ha ök se segitenek a bajban akkor Te nekik miért?
Tudom mert szereted őket és ők téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!