Mit gondoltok a közös kasszáról akkor, ha a vőlegényem 75 ezret keres, én meg 300 ezret?
Közös élet - közös pénzügyek.
Számoljátok ki, mennyi a rezsi, a kaja és az egyéb kiadások és osszátok el kétfelé. Vagy mindenki annyit adjon bele, amennyit tud.
Nálunk volt hasonló. Ő beleadott hatvanat, én százat. Amikor én voltam munka nélkül, ő tartott el teljesen.
Nem jól teszed, ha erről másokat kérdezel.
Igazából fel sem kellene merülnie a kérdésnek!
osztom az első válaszadó véleményét..ha én keresnék többet, akkor is közös lenne...be a számlára....ami enyém, az az övé is és fordítva...igy is minden költséget megbeszélünk...ha én keresnék többet, akkor is maradna minden igy...
24L
Közös élet-közös kassza.
Ha te már most felemlegeted hogy te ennyit ő annyit keres akkor nem hiszem hogy érdemes lenne nektek ilyen témával foglalkozni.
Soha nem tudhatod mit hoz a jövő.. Lehet hogy egyszer a párod keres egy kisebb vagyont te meg semmit..
Nálunk minden a közösbe megy, nem nézzük, ki mennyit tesz bele. Minden kiadást megbeszélünk, még soha semmi nézeteltérés nem volt emiatt.
De ezt neked/nektek kell éreznetek, hogy mindkettőtöknek jó lenne-e ez így, biztos nem lenne-e a későbbiekben vita a pénz miatt.
a házasság pillanatától közös kasszán lennénk, hiszen nekem is érdekem h mi ketten haladjunk előre és ehhez kell h őt boldoggá tudjam tenni. Nem lenne enyém-tiéd. Ha összeházasodtok közösek a céljaitok, nem mindegy h kinek mennyit ad a munkahelye? már csak azért sem értem, mert nem feltétlen dolgozik kevesebbet csak éppen nem olyan mázlista h olyan szakma érdekli amit megfizetnek. Mindketten ledolgozzátok pl a heti 40 órát akkor nem feltétlen a te érdemed h neked többet adnak érte.
nem garasoskodnék a szerelmemmel, hisz közös jövő a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!