Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha én egy milliomos lennék,...

Ha én egy milliomos lennék, és adakozó szellemű, mi lenne az az egyetlen kérés amit kérnél tőlem?

Figyelt kérdés

Pl.: Szerezzek egy zsíros állást, vagy fizessem ki az irdatlan nagy fűtés számlád. Bármit írhattok, csak pénzt nem. Nektek milyen segítség jönne jól? És mit nem szégyellnétek kérni egy idegentől? :)

Félre értés ne essék, sajnos nem vagyok milliomos... :( :)

2013. márc. 7. 17:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Vegyél nekem egy házat :) Ez lenne a legnagyobb vágyam.

Ha kisebb összeg, akkor pedig autót :)

2013. márc. 7. 17:28
 2/23 anonim ***** válasza:

Én munkát kérnék, amit rendesen megfizetsz!:)

Ha ez nem kivitelezhető, akkor pedig egy lakást!:)

2013. márc. 7. 17:31
 3/23 anonim ***** válasza:
Fizesd ki az ADR vizsgám és a tankönyvet.
 4/23 anonim ***** válasza:
Én sok lottószelvényt.
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Segíts, pl egy beteg gyerkőcnek.
2013. márc. 7. 17:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

bérelj fel zsoldosokat, hogy rendet tegyenek az országban

ha rend van, van pénzem, nincsenek rossz utak, sem tolvajok, sem fölösleges adó.

2013. márc. 7. 17:36
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

elveszett amit írtam...

ha csak magamnak kérhetek:

Nem kell nagyon zsíros, csak biztos legyen (persze azért ne minimál bér)

Megkeresem én a pénzem:) de ezt nem feltétlen tudnád megadni csak azért mert te milliomos vagy

ezesetben: mivel pénzt nem ezért egy családi ház felét 3 év múlva, a másik felét kifizetjük, addigra meglesz , de akkor olyan lesz mint amilyet szeretnénk...

ha nme csak magunknak:

mennyire milliomos?

Nyiss valami üzemet, ahol több 1000 ember élhető fizetést kap és nem marasztalják l, ha gyereket akar vállalni, itt életbe léphetne az első pontom, én is oda mennék dolgozni:)

2013. márc. 7. 17:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
80 évig jól megéljek ;) Tehát legyen kaja a hűtőben, legyen meleg víz, áram, net.. Meg egy jó munka ;)
2013. márc. 7. 17:42
 9/23 anonim ***** válasza:
Egy nagy családi ház megtenné... Ha viszont kisebb összegről van szó, akkor egy profi korcsolya. :)
2013. márc. 7. 17:50
 10/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom, elég gazdag, felőlem milliárdos is lehetek :D

Amúgy én egy saját vállalkozást kérnék, valami jól működő országban, ha nem én lennék a kívánság teljesítő :) vagy egy olyan házat amit teljesen én tervezek és alakítok ki, az saját ízlésem szerint. Ha ez megvan fenntartani egyszerű munkából is lehet, nem kell vállalkozás se :)

2013. márc. 7. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!