Ti mit csinálnátok? Bátyám e-maile benne maradt a gépembe. és "szeretőt" keres?
A bátyám e-mail-e s jelszava benne maradt a gépbe, megnyitottam véletlenül és látom "szerető támogatásért".
Ráklikkelek, dicsérte a mellét, és élőbe szeretné látni,kér telefonszámot+ árlistát meg puszilja a p......-t, de hát a bátyámnak élettársa van és 5éves fia.
Nem szívlelem a sógornőm, de annyi emberiség van bennem hogy ezt nem szeretném, és szívem szerint beszélek a fejével, hogy ez a megcsalásos dolog nem csak hogy nem működik de egy prostival végképp. Ideges vagyok, tudom nem az én dolgom de ez most szíven ütött. A bátyám 28éves jóképű férfi, és a tudattól is rosszul vagyok.
Szegény sógornőm ígyis rohadt féltékeny típus kezdem kapisgálni hogy miért....biztos tudomást szerzett már valamiről vagy nem tudom.
Nem tudom, szólnék-e bárkinek. A feleségének biztos nem. A bátyád lehet, hogy úgy reagálna, semmi közöd hozzá.
A lökött olyan dolgokra vágyik, amit a feleségétől nem mer kérni. De nagy marha, ha ilyenekért fizet, és elvonja a gyermekétől azt a pénzt. Majd kiforogja, tartogasd talonban a felfedezésedet!:)
Ha a számítógép családi, akkor mindenképp szólnék a tesónak, hogy tartsa karban az e-mailjeit.
Ha rajta kívül csak neked van bejárásod arra a gépre, akkor is mondanék neki annyit, hogy jobb lenne ha söprögetne maga után, mert nem vagy kíváncsi a dolgaira.
Lényegében semmi közöm hozzá de mostmár furcsa módon eszembe jutnak dolgok!
Egyszer elment egy pasihoz, hogy visz neki pénzt, mert kért kölcsön blabla, és meglepően soká jött, még a fiát is ott hagyta velem, pedig nem is szokta, mindenhová viszi még a sarokig is ha elmegy, én 80%ban biztos vagyok benne hogy oda ment, ez akkor nekem is szemetszúrt és édesanyánknak is.
Biztos nem szólok a feleségének, de ez kiborító.
Magamban kell őrlődjek.Freemail, kilép, és ha én belépnék a sajátomba akkor akaratom ellenére odalépek.
Nézd, ezek tipikusan azok a dolgok, amik nagyon felkavarják az embert, de ha egy kicsit átgondolod, rá fogsz jönni, hogy jobb ha nem bonyolódsz bele. Ha nem nyitod meg "véletlenül" a levelezését, semmit nem tudnál az egészről.
Így sem tudsz semmit arról, hogy kettőjük szexuális élete milyen, ha bármelyiküknek gondja, vagy hiányérzete van, az mitől van, és hogyan akarják megoldani.
Ha szólsz a testvérednek,- azon kívül, hogy mindkettőtöknek baromi kínos lesz- nem a problémáját oldod meg, csak egy plusz feszültséget teremtesz. A sógornőd orrára biztosan nem kötöd majd, hogy mit láttál. Ezekbe a dolgokba kívülről nem lehet beleavatkozni, vagy ha megpróbálod, a végén te leszel a hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!