Ti mit csinálnátok? Bátyám e-maile benne maradt a gépembe. és "szeretőt" keres?
A bátyám e-mail-e s jelszava benne maradt a gépbe, megnyitottam véletlenül és látom "szerető támogatásért".
Ráklikkelek, dicsérte a mellét, és élőbe szeretné látni,kér telefonszámot+ árlistát meg puszilja a p......-t, de hát a bátyámnak élettársa van és 5éves fia.
Nem szívlelem a sógornőm, de annyi emberiség van bennem hogy ezt nem szeretném, és szívem szerint beszélek a fejével, hogy ez a megcsalásos dolog nem csak hogy nem működik de egy prostival végképp. Ideges vagyok, tudom nem az én dolgom de ez most szíven ütött. A bátyám 28éves jóképű férfi, és a tudattól is rosszul vagyok.
Szegény sógornőm ígyis rohadt féltékeny típus kezdem kapisgálni hogy miért....biztos tudomást szerzett már valamiről vagy nem tudom.
Jól teszed, hogy nem avatkozol bele. Ne ítélkezzél mások felett úgy, hogy nem ismered teljes-körűen cselekedeteik hátterét. Az sem normális dolog, hogy egy nő engedi, bízhatja arra férjét arra, hogy a család boldogulásért tőlük olyan távol dolgozzon, hogy csak hat hetente találkozzanak. Ráadásul ahogy írtad bátyád kellő megbecsülést sem kap.
Ahhoz, hogy egy férfi a munkanapokat rendületlenül húzza az igát, szüksége van arra hogy otthon pihenés mellett érzelmileg is feltöltődjön (pl. játék gyerekkel, összebújás asszonnyal). A prosti olyan pótszer aki szexuális energiák levezetésére jó tud lenni, sokszor egy órára tudja biztosítani a szeretet illúzióját is egész jól.
Piálni mindenestre sokkal veszélyesebb.
36F
"Ne ítélkezzél mások felett úgy, hogy nem ismered teljes-körűen cselekedeteik hátterét. Az sem normális dolog, hogy egy nő engedi, bízhatja arra férjét arra, hogy a család boldogulásért tőlük olyan távol dolgozzon, hogy csak hat hetente találkozzanak."
Kedves válaszoló, neked nem tűnt fel, hogy ez a két mondatod mennyire üti egymást? Ne ítélkezzen, de nem is normális, hogy... :D Ismered a páros külföldi munka melletti döntésük hátterét? Nem. Na látod.
Kérdező, én sem szólnék. Csak annyit mondanék a bátyámnak, hogy ne hagyja elöl a privát levelezéseit, mert nem tartozik senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!