Ti hogy mondanátok meg neki? (Leszbikus téma)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,elég mély a barátságunk..de elkezdtem iránta talán többet érezni..vonz a jelleme..eltudnék vele többet is képzelni(szex)nem tudom,hogy valljam be neki,mert nem akarom,hogy ez az egész a barátságunkra menjen mert tényleg nagyon jóba vagyunk..nem közömbös a téma felé nézve ő sem mert mondta,hogy próbálná ki lánnyal,de lehet ő sem akarná a barátságunkat próbára tenni vele..minden értelmes választ megköszönök2013. jan. 13. 20:06
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommentárokat...épp attól félek,hogy elfog távolodni,mert tényleg nagyon jóba vagyunk..
nem leszbikus se semmi,de némi jeleket észre veszek,hogy talán még is benne lenne..de aztán utána üti a másik szavával..szal nem tudom,hogy lenne a helyes megoldás..
köszönöm,hogy leirtátok a tapasztalataitokat,megprobálok belőlük tanulni:)
2013. jan. 15. 13:20
12/14 Joe Makepeace válasza:
Fenn áll még a kérdésed, vagy már "megoldottad", mert ha még aktuális akkor én szívesen segítek Neked! Szóval?
13/14 A kérdező kommentje:
még minden csupa kérdőjel,szóval szivesen fogadok bármi féle segítséget:)
2013. febr. 8. 19:36
14/14 Joe Makepeace válasza:
Szia!
Ahogy, látom még mindig fenn áll a kérdésed, tehát nem egy fellángolásról van csak szó! Nézd, általában itt a Gyakori kérdések oldalain elég rosszul közelítik meg az általad kívánt "dolgot", beállítottságot a válaszolók, vagy éppen aljas módon, de én megértelek, és szeretnék segíteni, de szerintem akkor a sok rosszindulatú miatt inkább privátban üzenek neked, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!