Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hogy mondanátok meg neki?...

Ti hogy mondanátok meg neki? (Leszbikus téma)

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,elég mély a barátságunk..de elkezdtem iránta talán többet érezni..vonz a jelleme..eltudnék vele többet is képzelni(szex)nem tudom,hogy valljam be neki,mert nem akarom,hogy ez az egész a barátságunkra menjen mert tényleg nagyon jóba vagyunk..nem közömbös a téma felé nézve ő sem mert mondta,hogy próbálná ki lánnyal,de lehet ő sem akarná a barátságunkat próbára tenni vele..minden értelmes választ megköszönök

2013. jan. 13. 20:06
1 2
 1/14 Joshy Ca$h ***** válasza:
100%
Menjetek el valahova szórakozni, kísérd haza és mikor köszönnétek elfele puszi-puszi helyett kapd le...aztán majd meglátod mit reagál. Ha nem tetszik neki megmondod túl sokat ittál.
2013. jan. 13. 20:17
 2/14 mokaficc válasza:
100%
Fogyasszatok el egy bizonyos alkoholmennyiséget,és csókold meg.Ha tetszik neki,a többi megy magától.Ha nem,ráfogod a piára. :-)
2013. jan. 13. 20:17
 3/14 mokaficc válasza:
Joshy Ca$h ez kísértetiesen durván félelmetes volt. :-D pont egyszerre pont ugyanazt :-)
2013. jan. 13. 20:19
 4/14 A kérdező kommentje:
sajnos hát messze lakik tőlem,de a suli miatt sokszor látjuk egymást..így hát sajnos ez nem kivitelezhető:S
2013. jan. 13. 20:21
 5/14 Joshy Ca$h ***** válasza:

Ja percre pontosan:)

Akkor küldjél neki egy üzenetet, ha nem jön be neki megmondod csak az öcséd szórakozott a telóddal, vagy csak tréfáltál.

2013. jan. 13. 20:29
 6/14 A kérdező kommentje:

tudja,hogy milyen vagyok:)hogy a lányok is bejönnek:)

ez is kilőve:)

2013. jan. 13. 20:31
 7/14 Joshy Ca$h ***** válasza:
Akkor meg ne kerülgesd a forrókását:) Mond meg a szemébe, nem hiszem hogy erre rámenne a barátságod, max. nem-et mond.
2013. jan. 13. 20:35
 8/14 anonim válasza:
régóta vagytok jóba vagy nem annyira? szerintem ha el mondod neki hogy többet érzel iránta abból nincs gáz ha jóba vagytok.. emiatt nemfog meg utálni nyuhi, főleg ha őt is érdeklik lányok.. max mondja hogy nem vagy az esete..
2013. jan. 14. 21:57
 9/14 anonim válasza:

Hát, nekem is volt hasonló élményem.

Akkor még csak haverok voltunk ugyan barátnőmmel, aki igencsak bejött nekem, és ő is leszbikus, úgyhogy gondoltam, már vagyunk olyan viszonyba, hogy elmondhatom (évek óta ismertem). Bepróbálkoztam nála, és azt értem el, hogy addig került, amíg el nem hitettem vele, hogy kapcsolatban vagyok, akkor visszatért hozzám, barátilag, és azóta legjobb barátnőm :)

Nem jöttem ki rosszul belőle, de azért bennevan hogy el fog távolodni, és hogy mennyi időre, az attól függ, hogy mennyire vagytok közeli barátnők és mióta ismeritek egymást.

18/L

2013. jan. 14. 22:30
 10/14 anonim válasza:

Ugyanez volt velem, bejött egy barátnőm, nem érzek iránta semmit, de azért kipróbáltam volna vele, egy buliba csúnyán berúgtunk, megpróbáltam lekapni, nem hagyta, azóta nem keres. Pedig tudja, hogy nem akarok tőle semmi többet, meg nem is indulnék rà többé, szoval nem értem őt.

Tehát csak óvatosan, tőle is függ, mi lesz a végén, és közülünk csak te ismered. :)

2013. jan. 15. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!