Ti hogy mondanátok meg neki? (Leszbikus téma)
Ja percre pontosan:)
Akkor küldjél neki egy üzenetet, ha nem jön be neki megmondod csak az öcséd szórakozott a telóddal, vagy csak tréfáltál.
tudja,hogy milyen vagyok:)hogy a lányok is bejönnek:)
ez is kilőve:)
Hát, nekem is volt hasonló élményem.
Akkor még csak haverok voltunk ugyan barátnőmmel, aki igencsak bejött nekem, és ő is leszbikus, úgyhogy gondoltam, már vagyunk olyan viszonyba, hogy elmondhatom (évek óta ismertem). Bepróbálkoztam nála, és azt értem el, hogy addig került, amíg el nem hitettem vele, hogy kapcsolatban vagyok, akkor visszatért hozzám, barátilag, és azóta legjobb barátnőm :)
Nem jöttem ki rosszul belőle, de azért bennevan hogy el fog távolodni, és hogy mennyi időre, az attól függ, hogy mennyire vagytok közeli barátnők és mióta ismeritek egymást.
18/L
Ugyanez volt velem, bejött egy barátnőm, nem érzek iránta semmit, de azért kipróbáltam volna vele, egy buliba csúnyán berúgtunk, megpróbáltam lekapni, nem hagyta, azóta nem keres. Pedig tudja, hogy nem akarok tőle semmi többet, meg nem is indulnék rà többé, szoval nem értem őt.
Tehát csak óvatosan, tőle is függ, mi lesz a végén, és közülünk csak te ismered. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!