Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják a cigányok a...

Miért utálják a cigányok a magyarokat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta az egyik, hogy ők is annyira utálnak minket mi mi őket. Meg, hogy idézem" utálom az összes magyart, mindet be kéne zárni egy kamrába mint annak idején a zsidókat és gázt engedni rájuk" Nem is kell mondanom alig bírtam megállni, hogy ott a helyszínien ne csináljak valami olyat amiért börtön büntetést adnak. De szerencsémre megbírtam állni. Miért viselkedik ilyen módon? De nem csak ez az egy hanem az összes cigány! Tudom, hogy másak a szokásaik, meg tudom milyenek a cigányzenékben is ez a "tbidibidip,, póóó píí pó zsamó" meg ilyenek de nem ezt kéne vinni egész nap! válaszokat várok.
2012. dec. 21. 01:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A mostani Magyaroknak akik itt élnek Magyarországon, mert ugye itt élünk, és ezek az undorító cigányok akik ide annak idején bevándoroltak, és most ők utálnak minket na ennek méég így is, hogy most szaporodnak mert kapják a gyerekekért a pénzt, na még így is csak a 13% unkat teszik ki a kölykeikkel együtt. És még minket kéne gázkamrába tenni. Hát az ilyennek nincs esze azt kell hogy mondjam. De még egy ilyen baszólást nem fogok még egyszer megállni..
2013. nov. 15. 14:25
 22/28 anonim ***** válasza:

Az enyém nem tetszett? :o

Én nem pártolok senkit, de akkor is szerintem kell a rasszizmus, mert unalmas lenne a világ nélküle. Bár nekem mindegy, én amúgy se tervezek sokáig az országban maradni.

2013. nov. 15. 15:33
 23/28 János81 válasza:
0%
Cigány vagyok!Ezért utálunk benneteket mert ilyen véleménnyel vagytok rólunk.Undorító dolgokat írtok szinte minden oldalon. Csak járjatok utána és nézzétek meg mi nem vagyunk ilyen gusztustalanok mint ti!De biztos nem vagytok magyarok csak aszt hiszitek magatokról.Az igazi magyar szereti a cigányt!!!
2013. nov. 23. 08:05
 24/28 A kérdező kommentje:
lehet, hogy szerette régen! De ez már megváltozott mert undorítóak lettek.
2013. nov. 25. 12:02
 25/28 A kérdező kommentje:
és nem tudják hogy hol a helyük.
2013. nov. 25. 12:02
 26/28 anonim válasza:
10-es halján éhen, mert a jobbik 2018-rendbe tesz ha nem ileszkedsz be, nem dolgozól deportálva leszel auswitzba a gyilkos, tolvaj, bűnöző fajtáddal együtt.
2017. nov. 17. 22:41
 27/28 anonim válasza:
100%
A cigányoknak sajnos egy nagy hányada mélyen antiszociális és ebből következően összeférhetetlen is.
2022. szept. 5. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:
#10 nem hinném te drága féreg, mi a fajtiszta árják fogunk uralkodni,nem ti!!!!
jan. 28. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!