Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják a cigányok a...

Miért utálják a cigányok a magyarokat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta az egyik, hogy ők is annyira utálnak minket mi mi őket. Meg, hogy idézem" utálom az összes magyart, mindet be kéne zárni egy kamrába mint annak idején a zsidókat és gázt engedni rájuk" Nem is kell mondanom alig bírtam megállni, hogy ott a helyszínien ne csináljak valami olyat amiért börtön büntetést adnak. De szerencsémre megbírtam állni. Miért viselkedik ilyen módon? De nem csak ez az egy hanem az összes cigány! Tudom, hogy másak a szokásaik, meg tudom milyenek a cigányzenékben is ez a "tbidibidip,, póóó píí pó zsamó" meg ilyenek de nem ezt kéne vinni egész nap! válaszokat várok.
2012. dec. 21. 01:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén? Szerintem ez egy örödgi kör. A magyarok utálják a cigányokat, mert azt látják, hogy azok utálják őket, és fordítva is.
2012. dec. 21. 02:06
 2/28 A kérdező kommentje:
LOL (O
2012. dec. 21. 02:10
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
Egy kultúrálatlan hitvány nép, emberiség korcsa, egyszerűen deportálni kéne őket valami irtó távoli bolygóra, mert képtelenek beilleszkedni bárhová is.
2012. dec. 21. 02:40
 4/28 aspikami ***** válasza:
69%
Élt volna Hitler még pár évig :D
2012. dec. 21. 10:16
 5/28 anonim ***** válasza:
67%

Én általánosítani fogok végig, mert a magyarok és a cigányok felén is vannak kivételek (csak ezt most nem említem)...

Itt vannak a magyarok már több mint 1000 éve a saját kultúránkkal. Most meg "nemrég" bevándoroltak a cigányok az ŐK kultúrájukkal, és szokásaikkal (zenéltek, mulattak...). Azóta sem bírnak beilleszkedni, és már lopnak, csalnak amikor csak tudnak, igénytelenek (hadd ne mondjak példát), és stb.

Idézem Vona Gábort, a Jobbik elnökét az október 17.-es tüntetésen:

"Nem mi vagyunk a rasszisták, hanem ők! Ők nem bírnak beilleszkedni!"

Azt nem tudom, hogy miért nem képesek a mai napig beilleszkedni, de ez csak egyre ront a helyzeten. Ezért "utálják" a magyarokat, pedig nem tudják, hogy ha nem lennénk, akkor honnan lenne a segélyük. Ki tartaná el az 1,5 millió cigányt Magyarországon.

És ha már Magyarországnál tartok:..

Láttam már olyan Facebook-os bejegyzést, amiben egy cigány rendesen megmondja, hogy mi vagyunk a "csicskásai" a cigányoknak, meg hogy elfoglalják az országot. De ezt ha nem engedjük, MÉG vissza tudjuk őket fogni! 2014-ben a Jobbikra kell szavazni!! Ők (elvileg) helyretesznek mindent az országban, nem úgy mint Orbán, Gyurcsány és társai.

Meg kell védenünk ezt az országot, hogy Magyarország tényleg a magyaroké legyen, ne nagyképűsködjön a cigány!

2012. dec. 21. 19:38
 6/28 A kérdező kommentje:
MINDÖRÖKKÉ A JOBBIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 21. 21:51
 7/28 anonim válasza:
57%
Mert,a cigányság olyan,mint a pestis..meg kell állítanunk ezt is!
2012. dec. 23. 11:35
 8/28 anonim ***** válasza:
63%
En Romaniaban lakom; itt a ciganyok ugy utaljak a romanokat, mint Magyarorszagon a magyarokat (forditva ez nem igaz; a romanok inkabb felneznek rajuk, mert szamukra peldakep erteku a nem-dolgozom-megis-hummerrel-jarok elet). Ilyenek a ciganyok.
2012. dec. 23. 13:24
 9/28 A kérdező kommentje:
az előző betelefonálónak: Szóval ugyan olyan a helyzet mint Magyarországon. De én szerintem jobban utálom őket mint ők engem. Meg már Mi itt vagyunk a kárpátmedencében 1000 éve. Szerintem ki tudnánk még őket innen paterolni, de az nem vezet semmi jóra úgy hogy még tűrjük egy kicsit hátha alakul valami:(
2012. dec. 23. 15:05
 10/28 rostas martin ***** válasza:
24%

En cigany vagyok es mi ciganyok azert utaljuk a magyarokat mert:-rasszistak vagytok

-rasszista oldalkat krealtok

-az emberisek tetejenek hiszitek magatokat

-nagy a pofatok

-a trianonrol ugatok vagy 60-70

-egy kalap ala vesztek mindenkit pl:ha egy cigany elop egy lovat akkor mar minden cigany tolvaj

-nagy a pofatok

-lealcsottok minden mas nepet

-ha kimentek kulfoldre buszkelkedtek azzal hogy ez a ti teruletetek volt

-a kedvenc netes oldalatok a kuruc info

-mindig mast hibaztatok

-ja es a nyelvetekel buszkelkedtek pedig csak egy csomo osszelopkodott szo

-igazsagtalanok vagytok pl egy cigany tiz ev bortont kap egy magyar 4-5

-ostobak hulyek vagytok

te hala istenek 5 ev mulva kipusztultok mert a nepetek egy gyenge szar

2013. jan. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!