Miért utálják a cigányok a magyarokat? (többi lent)
Én általánosítani fogok végig, mert a magyarok és a cigányok felén is vannak kivételek (csak ezt most nem említem)...
Itt vannak a magyarok már több mint 1000 éve a saját kultúránkkal. Most meg "nemrég" bevándoroltak a cigányok az ŐK kultúrájukkal, és szokásaikkal (zenéltek, mulattak...). Azóta sem bírnak beilleszkedni, és már lopnak, csalnak amikor csak tudnak, igénytelenek (hadd ne mondjak példát), és stb.
Idézem Vona Gábort, a Jobbik elnökét az október 17.-es tüntetésen:
"Nem mi vagyunk a rasszisták, hanem ők! Ők nem bírnak beilleszkedni!"
Azt nem tudom, hogy miért nem képesek a mai napig beilleszkedni, de ez csak egyre ront a helyzeten. Ezért "utálják" a magyarokat, pedig nem tudják, hogy ha nem lennénk, akkor honnan lenne a segélyük. Ki tartaná el az 1,5 millió cigányt Magyarországon.
És ha már Magyarországnál tartok:..
Láttam már olyan Facebook-os bejegyzést, amiben egy cigány rendesen megmondja, hogy mi vagyunk a "csicskásai" a cigányoknak, meg hogy elfoglalják az országot. De ezt ha nem engedjük, MÉG vissza tudjuk őket fogni! 2014-ben a Jobbikra kell szavazni!! Ők (elvileg) helyretesznek mindent az országban, nem úgy mint Orbán, Gyurcsány és társai.
Meg kell védenünk ezt az országot, hogy Magyarország tényleg a magyaroké legyen, ne nagyképűsködjön a cigány!
En cigany vagyok es mi ciganyok azert utaljuk a magyarokat mert:-rasszistak vagytok
-rasszista oldalkat krealtok
-az emberisek tetejenek hiszitek magatokat
-nagy a pofatok
-a trianonrol ugatok vagy 60-70
-egy kalap ala vesztek mindenkit pl:ha egy cigany elop egy lovat akkor mar minden cigany tolvaj
-nagy a pofatok
-lealcsottok minden mas nepet
-ha kimentek kulfoldre buszkelkedtek azzal hogy ez a ti teruletetek volt
-a kedvenc netes oldalatok a kuruc info
-mindig mast hibaztatok
-ja es a nyelvetekel buszkelkedtek pedig csak egy csomo osszelopkodott szo
-igazsagtalanok vagytok pl egy cigany tiz ev bortont kap egy magyar 4-5
-ostobak hulyek vagytok
te hala istenek 5 ev mulva kipusztultok mert a nepetek egy gyenge szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!