Miért utálják a cigányok a magyarokat? (többi lent)
11/28 anonim válasza:
A probléma abban rejlik, hogy a politikusok (khhmm.. zsidók khhmm..) tenyésztik öket! egy cigány, az államnak havi 30-35e. Ft-ba kerül, míg egy magyar embert meggyőzni nem elég pénzzel, nekik bizalom kell. Az elfajzott, kultúrálatlan korcsok felbátorodnak, szaporodnak, és fölemésztik a magyarokat. Régen amikor még 200/5 arányban voltak, meg lehetett csinálni, hogy egy faluban egy cigány mindig mástól lopott(nagymamám ilyen helyen lakott, ott kedveltem is ezt a cigányt, ő tégyleg megélhetésből csinálta, nem azért, hogy meglenyen a BMW-re) most viszont, hogy egyes falukban 60 fős cigányhorda jár 1 védtelen nyagymamát kirabolni, az már tarthatatlan! el hell őket deportálni izraelbe, és a zsidókkal együtt leatomozni az egészet!
2013. jan. 2. 17:25
2013. jan. 23. 20:09
13/28 A kérdező kommentje:
Nem csak megütni, és megrugdosni kellet volna őket, habár kétlem, hogy így lett volna mert látszik hogy hazudnak.
2013. jan. 25. 22:39
Valakinek csinálnia kéne egy Magyar oldalt amit ismerősöknek(csak IGAZ Magyaroknak körbeadnák és így össze lehet fogni.)
2013. jan. 25. 22:40
2013. jan. 26. 13:27
17/28 anonim válasza:
Magyar vagyok. Nem ismerek egyetlen egy cigányembert sem. Félek tőlük és távol tartom magamtól az ilyen egyéneket. Ha belém kötnek inkább befogom a szám és el somfordálok, nem keresem a bajt.
Eddig 5 munkahelyen dolgoztam alkalmazottként. Átlagosan 1-2-3 évet. Ez az 5 cég összesen kb. olyan 100-150 embert alkalmazott. Munkám során soha nem találkoztam cigányokkal.
Egyszerűen nem alkalmaztak cigány embert.
Ez a mi volt az előbb a tyúk vagy a tojás esete.
Nem alkalmazunk cigányokat, mert utáljuk őket és mert lopnak. Mivel nem adunk nekik munkát ezért lopnak és utálnak minket Magyarokat.
Ha cigány lennék és nem kapnék állást, pedig dolgozni akarnék és éveken át elzavarnának az interjúkon a származásom miatt én is utálnám a ...tök mindegy milyen nemzet az ahol élek.
2013. márc. 22. 17:03
18/28 A kérdező kommentje:
Az összes komment közül egyedül az 1., a rostásé és a 17. volt értelmes.
2013. ápr. 26. 00:53
Há' me' a rasszizmus egy szükséges rossz! :DD Rasszizmus nélkül uncsi lenne a világ. '-' Meg ha az egész világ fehér emberekből állna az is uncsi lenne. Ja meg utálat nélkül is. Nem tudnék elviselni egy tökéletes álomvilágot, ahol világbéke van. Bár én nem utálok senkit de mindegy xd
2013. okt. 3. 22:58
Kapcsolódó kérdések: