Álmodtam, valami furcsát, mit jelenthet ez?
"Próbáltam befolyásolni az álmom"
Hogyan?
"illuciferno"
Ilyen szó nincs így egyben...
De egy talán olasz mondatban:
Noi che mentre il mondo cincischiava con FIFA 98, ci terrorizzavamo sorvolando per la prima volta il Lucifer (no, non ve lo dico in quale gioco).
Lehetnek félelmetes álmaid, s lehetnek nem-félelmetes álmaid.
Mindenesetre: ne félj a félelmetes álmoktól.
Nekem is volt már ami tiszta horror volt:
pl egyszer leszúrtak valamivel, álmodtam az ördöggel, hullákkal, szoktak háborús álmaim is lenni
Ugyanakkor álmodom azzal akit szeretek, iskolai órákról, szebbnél szebb helyekről amiket sci-fikben láthatsz talán stb
Még a szóhoz annyit, hogy más nem igazán tudja megmagyarázni mit jelenthet, mert annak számodra van jelentése.
Pl én az angol 'dwell' szóval álmodtam egyik nap, ami azt jelentené, hogy nyitási idő, vagy üzemszünet, de emlékeztem, hogy egy csatornafedélen álló kőtömbhöz kapcsolódik, amit fel kellene emelnem :D
kb így volt, de most csak fejből írom:
volt valami sziget, talán négyzet alakú, körben víz, és körben meredek hegyekkel, felülről láttam, aztán ott valahol egy bejárat feletti nézőpontból láttam ahogy kijön, emberszerű alakja volt (közelebb nem kerültem hozzá, de tudtam, hogy nagyon gonosz valaki, szóval az Ördög), meg láttam két meztelen holttestet is, utána lementünk (vki volt még velem) és be oda ahonnan kijött, ott egy fura robot elől menekültem, ami próbált elkapni, valami szúrófegyver volt a kezében, de nem tudott, aztán egy szobában ami mintha étkező lett volna, ott is egy robot elől kellett elbújni, nehogy észrevegyen és riasszon, de mégis észrevett, de szétszedtük és csak egy laposelem működtette :D
persze így leírva elvesznek az érzések, meg sok részlet, de közben amikor bújni, menekülni kellett rohadtul féltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!