Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álmodtam egy furcsát. Mit...

Álmodtam egy furcsát. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy anyával beszélgettem valami teljesen semleges, átlagos témáról, és egyszer csak megkérdezem tőle, hogy \'Szerinted ez azt jelenti, hogy el akar jegyezni?\' (itt a barátomra gondoltam; bár amiről beszéltünk, az kb. a sarki boltban kapható rágógumira korlátozódott:D) Erre ő: \'Persze, mindenképpen\'. Ez vajon mit jelenthet?

Nagyon furcsa érzésekkel ébredtem az álmomból. Egyébként gyakran előfordul, hogy az álombeli párbeszédünknek semmi értelme, végül átváltunk egy bizonyos témára, amiről sosem tudom, hogy honnan jön elő:)

2009. szept. 24. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Az álmaid többnyire olyan témák, kérdések körül mozognak, amelyek téged tudatosan, vagy tudat alatt foglalkoztatnak! Nyilván nagyon szeretnéd, hogy a párod eljegyezzen, és álmodban is próbálod ezt az eseményt sürgetni azzal, hogy édesanyádtól is megerősítést kérsz- kapsz!
2009. szept. 24. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem fogom neked megfejteni, csak segítséget adok, hogy magad fejthesd meg. Ugyanis nem lehet sablon szerint álmokat elemezni, nálad jobban senki nem ismeri önmagadat, ezért akárki ír valami megfejtést, nem biztos, hogy az úgy is van.

Azt gondold végig, hogy mi volt az álomban, ami leginkább megragadott, miket jegyeztél meg legjobban, írd össze, mik milyen érzéseket váltottak ki belőled, akár a helyszín, a személyek, a tárgyak vagy a párbeszéd. Magad is meg tudod fejteni a saját álmodat.

2009. szept. 24. 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálkozom vele!:)
2009. szept. 27. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!