Annyira furcsát álmodtam. Mit jelenthet?
Felmentem Bp-re a bátyámmal bulizni és találkoztunk néhány régi haverral is(akiket amugy nem ismerem az életben). Majd a bátyám már eltünt én a társasággal maradtam és kihívtuk a volt barátomat is (aki sajnos már nem él) és egy aluljáróban találkoztunk vele, nagyon örültünk neki mindenkit megölelt. Majd 3man maradtunk volt barátom, egy másik srác, és én. És egy fehér zárt folyosóban lecsúsztunk olyan volt mint egy csúzda és a volt barátom előttem csúszott és egy helyen meg akart kapaszkodni és a körmeivel felszántotta a fehér festéket. :( Aztán egy fura helyen kötöttünk ki valami romos elhagyatott családiház és találtunk egy akasztott embert, barátom el akart lökni h ne lássam meg de időbe kapcsoltam és elfutottam, aztán kiderült h csak egy kiscsaj szórakozott és nem is halt meg. Ennyi :(
Kérlek ne poénkodjátok el! köszönöm
Elég tartalmas álmod volt....Ahhoz,hogy tudjad mit jelent az álmod...részekre kéne bontanod...ez időigényes,és utána járás...de annyit tudok,hogy mit jelent akasztófáról álmodni.De az álmodnak ez csak egy része a többi is megfejtésre vár...
Üresen álló akasztófa az álomban: figyelmeztetés, veszélyes terület, jobb, ha elhagyod. Akasztott ember: már nem tudod elkerülni a veszélyt, de még enyhítheted a következményeket. Ha sok akasztott embert láttál: barátaid bajban vannak.
Van egy ilyen könyv, Megújuló álomfejtés.
Le kell írni az álmod, s ha jobbkezes vagy,visszafelé haladva fejteni.
Olyan érdekes álom, érdemes lenne utánajárni, de én most nem érek rá, csak szombaton legelőbb.
Nagyon kedvesek vagytok. Én sajnos nem értek az álomfejtéshez.
Közben még beugrott az is, hogy a kislányt(15-16év körüli) így a nyakánál átkarolva magához húzta a barátom és nevetgéltek, én nagyon meg voltam ijedve.
Annyira mély nyomot hagyott bennem ez az álom, sírhatnékom van reggel óta de örülök is, hogy a volt barátommal álmodtam, mindig örülök ha újra "találkozhatok" vele ilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!