Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon furcsát álmodtam....

Nagyon furcsát álmodtam. Miért volt ez az egész?

Figyelt kérdés
Egyszer azt álmodtam hogy vagyok egy nagy házban vagyok és ott látok egy szőke szemüveges nőt akire rá nézek, utána magamat látom fölülről ahogyan alszom és szinte látom és érzem hogy teljesen el gyengülök, olyan mintha el veszítettem volna az eszméletemet. Kb. 1 hét múlva láttam a nőt az utcán akiről álmodtam és nagyon megijedtem. Mi volt ez az egész?
2011. júl. 22. 19:41
 1/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy azt a nőt láttad, szerintem ezt nem kell túl spilázni, mondjuk én alapból nem hiszek az ilyenekben, szóval bocsi.
2011. júl. 22. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez a nő képes beférkőzni mások álmaiba és onnan elszívni az életenergiájukat mint Freddy Krüeger csak ez a nő nem öl meg hanem leszív :)
2011. júl. 22. 21:10
 3/6 anonim válasza:

Ez ilyen szánalmas - "tuti facebook poén" - válasz akart lenni, ugye? Szomorú, hogy ebből az oldalból is ez lett.

(előző)

2011. júl. 22. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
hát akár engem is leszívhatna... am csak hasonlított a nő arra akit az álmodban láttál ezért őt "behelyettesitetted" az álmodba.
2011. aug. 19. 00:00
 5/6 anonim válasza:

nem muszály ennek az álomnak jelentenie semmi. esetleg álmodhattad azért is mert nagyon kimerültél testileg vagy szellemileg az utóbbi időben. a nő jelentheti h magányos vagy vagy csak válltozásra vágysz. Amikor megláttad azt a nőt az utcán nem biztos hogy akkor láttad először. lehet előtte láttad úgy suhanóba vagy az agyad azt a nőt társitja az élményed/álmod mellé.

Na persze nem biztos ez, de én igy gondolom.

2012. júl. 24. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak utólag hiszi azt az agyad hogy az a nő volt.
2013. márc. 19. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!