Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ENNYIRE furcsát?

Miért álmodtam ENNYIRE furcsát?

Figyelt kérdés

=O

Nagyon ledöbbentem. Olyasmit álmodtam, hogy valami medencénél van osztálytalálkozó a régi osztályommal. Aztán amint beléptem, az a srác, akivel legkevésbé szimpatizáltunk (és ez enyhe kifejezés) elkezdett rám nyomulni, és éreztem, hogy megvan a kémia (pedig nincs, egyáltalán nem jön be se belsőre, se külsőre)és aztán egész végig elvonulva beszélgettünk, meg flörtölgettünk.

Másik meg egy szám, amiről azt olvastam, hogy fontosak: 17:48-49 között elromlott a mobilom, és csak ezt a számot írta ki később is.

?????????

2011. jún. 21. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
színes a fantáziád...én még régebben olyat is álmodtam hogy valami mezőn voltam én meg apám..egy róka megtámadott kitépte a belem stb. meghaltam apám otthagyott..én néztem magam kivülről és elkezdtem gondolkozni hogy..he...én még lélegzem..és felkeltem..szal..:D nem furcsa amit álmodtál
2011. jún. 21. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges h legbelülről mégis kedveled azt a srácot?Jah és az álmok csak álmok nem mindíg van jelentésük.De ezt majd az okosabbak leírják:)
2011. jún. 21. 17:14
 3/5 A kérdező kommentje:

1.omg, jó, akkor nem szóltam, hogy furcsa:D

Csak azért mégse értem, hogy miért pont ő?!?!

2.tuuudom, a jövőre nézve nincs jelentése. De a múltból igen, szal jó lenne megérteni:)

2011. jún. 21. 17:18
 4/5 anonim válasza:

hát akkor kapaszkodjatok meg. Nekem ne mondjátok hogy ki milyen furcsát álmodik. Azt álmodtam, hogy egy néger nagymenő adott egy versenyautót. Tök jó volt, csak menet közben észrevettem hogy ez egy lufi. Aztán versenyeznem kellett a pasassal, akit megelőztem, de visszaelőzött, de folyamatosan. Aztán egy combatarms ( http://www.youtube.com/watch?v=8uF3lgE-l4s aki nem ismerné) bajnokságon vettem részt élőben, amiben eléggé jó voltam, aztán a képernyő tetején láttam egy ilyet: ____-100121311001-99369992899922-_____ nagyon fura volt, aztán arra eszmélek, hogy a haverommal elhatároztuk, hogy átjön hozzám, de otthon találom egy másik haveromat. Fölébredek, az ágyban találom magam. Hívom a haveromat akit áthívtam:

-te hol vagy?

-otthon miért?

-voltál itt nálunk?

-igen

-és mi történt?

-lekésted a buszt amivel haza akartunk jönni hozzád, aztán nálatok találkoztunk, és ott volt egy másik haverod is.

-jó és utána? hogy kerültél haza?

-nem tudom

Felébredtem, az ágyamban. Hívom a haveromat.

-csá mi történt?

-hogyhogy mi történt? épp aludtam és most felébresztettél

-ja jó akk bocs

felébredek mégegyszer, de most végleg :D

na ennél mondjatok kurtábbat :D

2011. jún. 21. 23:44
 5/5 KuTyA90 válasza:

Ez semmi! :D

Az én álmom:

Az osztálytársam (fiú) terhes. Ott állunk kb. 20-an egy hatalmas teremben amikor várjuk hogy szüljön. A másik haverom nem tud eljönni mert a csajával van. Figyeljük az órát és amikor elérkezik a szülés ideje elkezdjük írni a matematika témazárót.

Én néhány elemről tudom hogy mért van benne.

A haverom az előző nap szedett fel egy csajt.

A következő napra volt bejelentve a TZ ami miatt nagyon féltem. A szülést azt nem tudom de mindig elmosolyodom ha rá gondolok. :D

2011. jún. 22. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!