Nagyon furcsát, és vicceset álmodtam. Mit jelenthet ez?
Azt álmodtam, hogy 10 éves voltam(most már 11 vagyok), és egy miliárdos fiú megkérte a kezem.Én nem akartam hozzámenni, mert nem szerettem, de a rokonaim már az esküvő napját is kitűzték.Aztán felébredtem, visszafeküdtem, és álmomban már esküvői ruhában voltam, a pap előtt.Megkérdezte a pap hogy elfogadom -e férjemül ezt a fiút, mire én azt válaszoltam hogy nem.Mindenki megdöbbent, én meg elkezdtem futni kifelé.Aztán valahogyan egy félig jégből és üvegből készített játszótérre értem, és össze-vissza futkostam.Utánam futott a fiú, és kifaggatott, én meg elmondtam neki hogy nem szeretem.Erre azt mondta:
-Jól van, ha nem hát nem.Én nem erőszakolom rád a házasságot.De cserébe el kell fogadnod ezt a limuzint!
Én bele egyeztem, és hirtelen a házunk előtti játszótérre keveredtem.Futottam lasított felvételben(Azért mert a valóságban is futottam az ágyamban, és a takaró megakadályozott), és több mint száz ember futott utánam kiáltozva, hogy gondoljam meg, meghogy arany életem lesz ha hozzámegyek a fiúhoz.Épp beértem a házba, amikor anyukám felébresztett.Ezzel teljesen vége lett az álmomnak.
Szerintetek mit jelentett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!