Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon furcsát, és vicceset...

Nagyon furcsát, és vicceset álmodtam. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy 10 éves voltam(most már 11 vagyok), és egy miliárdos fiú megkérte a kezem.Én nem akartam hozzámenni, mert nem szerettem, de a rokonaim már az esküvő napját is kitűzték.Aztán felébredtem, visszafeküdtem, és álmomban már esküvői ruhában voltam, a pap előtt.Megkérdezte a pap hogy elfogadom -e férjemül ezt a fiút, mire én azt válaszoltam hogy nem.Mindenki megdöbbent, én meg elkezdtem futni kifelé.Aztán valahogyan egy félig jégből és üvegből készített játszótérre értem, és össze-vissza futkostam.Utánam futott a fiú, és kifaggatott, én meg elmondtam neki hogy nem szeretem.Erre azt mondta:

-Jól van, ha nem hát nem.Én nem erőszakolom rád a házasságot.De cserébe el kell fogadnod ezt a limuzint!

Én bele egyeztem, és hirtelen a házunk előtti játszótérre keveredtem.Futottam lasított felvételben(Azért mert a valóságban is futottam az ágyamban, és a takaró megakadályozott), és több mint száz ember futott utánam kiáltozva, hogy gondoljam meg, meghogy arany életem lesz ha hozzámegyek a fiúhoz.Épp beértem a házba, amikor anyukám felébresztett.Ezzel teljesen vége lett az álmomnak.

Szerintetek mit jelentett ez?

2011. jún. 4. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Azt, hogy sokat tv-zel, álmoknak nincs jelentősége.
2011. jún. 4. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden elismerésem, 10 éves létedre helyesebben és értelmesebben írsz, mint az idősebb kérdezők 60%a. Ügyes vagy.
2011. jún. 4. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az álmoknak nagyon is van jelentősége. Valószínűleg valamit rád akarnak erőltetni a szüleid amit te nagyon nem akarsz. Persze ez 11 éves korban elég sok minden lehet, szóval ne foglalkozz vele. Esetleg ha valami olyan szakköre jársz amit nem szeretsz és csak szüleid írattak be rá, beszélj velük h nem szereted és vegyenek ki belőle.
2011. jún. 5. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Az álmoknak szokott lenni jelentősége időnként, de nem mindig. Szerintem ennek most pont nincs annyira. Nem lehet, hogy láttál egy hasonló történetű filmet?
2011. jún. 5. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, film miatt is lehet. De mindig van köze az ember napjaiban történt dolgokhoz, lehet h nem közvetlen, valami ami nem is volt fontos, de álmunkban előjön a tudatalattiban. Ebben semmi misztikum nincs az álom egy érdekes dolog ami felszabadítja a tudatalattit. A sok információt ami beáramlik nap mint nap, az agyunk ilyen formában újra feldolgozza. Példa: Volt csajommal régebben álmodtam, mostanság nem, mert túl vagyok rajta. Tegnap olvastam h valaki a volt csajáról álmodott, egyből megfordult a fejemben h régen velem is megesett. Na kivel álmodtam tegnap éjjel? Persze h vele, elég volt olvasnom róla és elgondolkodnom rajta. Az álmoknak mindig van jelentősége, valamikor szinte 0, pl csak egy megnézett film miatt álmodjuk amit álmodunk, valamikor pedig egészen fontos tud lenni és ha te úgy érzed h ez az álom téged mélyen érintett akkor gondolkodj ez azon amit mondtam, ne e akarnak valamit rád erőltetni, vagy lehet télleg csak egy ilyen filmet néztél?
2011. jún. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!