Mit jelenthet ez az álom? Azt álmodtam, hogy terhes vagyok, a kiírt napon vagyok, de nem indul be a szülés. Viszont megálmodtam (álmomba), hogy bele fogok halni a szülésbe.
Figyelt kérdés
Közben 2 ismerősöm is ugyan azon a napon szült, mikor nekem kellett volna, de nekem nem akart beindulni, és közben az egyikőjük nagyobb babájára is vigyáztam. Soha nem szoktam ennyire tisztán emlékezni az álmaimra,de ez nagyon megmaradt bennem. Tudom,hogy béna álom,de vajon jelent valamit?2011. dec. 12. 19:17
1/4 anonim válasza:
Hát hogy majd nehéz lesz a szülésed de nem fogsz belehalni szerintem.
2/4 anonim válasza:
azt hogy félsz a szüléstől és generálod magadban, amíg csal lehet, hogy a végén tényleg nehéz szülésed lesz
generáld magadban, hogy erős vagy, bátor és sima lesz a szülés
és akkor szépeket álmodsz
4/4 A kérdező kommentje:
De egyelőre még terhes sem vagyok. Remélem.
2011. dec. 12. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!