Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon furcsát álmodtam! Ez...

Nagyon furcsát álmodtam! Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam élőben is az illetővel, és csúnyán nézett rám. Egyébként ő egy fiú, aki tetszett nekem régebben, de kiábrándultam belőle.

Szóval, álmomban kicsúfolt engem a természetem miatt, utánozta a hangom, a habitusom, kigúnyolt engem és azt mondta, hogy a természetem miatt utál engem! :O Én pedig mondtam neki, hogy ez nagyon rossz nekem és ne bántson olyan dolog miatt, amiről nem tehetek. Aztán elkezdtem ott előtte sírni. Ő pedig átölelt nagy megdöbbenésemre. Aztán összebújva sétáltunk az utcán, esett az eső és egy esernyő alatt sétáltunk ketten. Azt hiszem csók is volt, de nem emlékszem tisztán, csak arra, hogy nagyon jólesett...

Ez vajon mit jelenthet?

2011. jún. 4. 10:34
 1/6 anonim válasza:

Én ha valami furát álmodok, itt szoktam megnézni:

[link]

2011. jún. 4. 11:47
 2/6 anonim válasza:
azt, hogy még mindig szereted, tudat alatt... képtelen vagy elszakadni tőle
2011. jún. 10. 23:38
 3/6 anonim válasza:
ez semmit nem jelent...
2011. jún. 11. 10:06
 4/6 otto97 válasza:
Aki a második kommentet írta annak van igaza!!!!
2011. jún. 11. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még valami dolgod van vele.
2011. jún. 11. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Mégis csak tetszik, hiába minden, ha a hormonok dolgoznak.
2011. jún. 12. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!