Németországban melyik a főzőtejszín, melyik a habtejszín és melyik a tejföl? Schlagsahne, sauersahne, sauerrahm, ezek közül melyik-melyik?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 14:52
1/2 anonim válasza:
a schlagsahne-ha hozzáadsz 1 zacsi vaníliás cukrot,abból lesz a tejszínhab. és fözéshez is lehet használni.
a saure sahne az a tejföl. a sauerrahm is tejföl,de én saure sahnét veszek mindig. az a tuti :)remélem tudtam segíteni :)
2/2 anonim válasza:
ja,lefelejtettem,van még olyan is,hogy süße sahne. na ezt szokták csak sütikhez használni,de s schlagsahne szerintem ugyan olyan.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!