13 éves vagyok és 30 kg voltam. Híni akarotam. (lécci olvasátok el az alatta lévőt) Szerintetek baj ha ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
ettem rengeteg Mc Donaldos kaját meg sok colát ittam (szinte csak colát ittam mást nem nagyon), És persze rengeteg chipset ettem. Ez kb.3-4 hete volt (jó egy hónappal ezelőtt). Azóta sikerült felszednem 16 kg-ot. és most vagyok 46 kg, Szerintetek ez jó a a 164 cm-hez. Mondjuk mindenki azt mondta hogy a vékony jobban áalt. Szerintem jó ez is . De mondjuk néha páran csúfolódnak hogy milyen hájas vagyok. Meg tesi órán engem is zavar néha mikor nem birom pl: a futást. Meg eléggé meghasasodtam :/ de nekem ez teccik, mondjuk a szüleim azt mondták hogy fogyozzak, de az én testem szóval ahogy akarom. Azóta még felszedtem 3 kg-ot, meg sokat suli büfézek, és ott elégé fincsi hizlaló kajcsik vannak Tavaly verseny szerűen úsztam, de azóta abba hagytam mert meguntam, és hát akkor rámjött 3 kg, akkor még vékony voltam csak el kezdtem zabolni és azóta nézek ki igy. Azóta elmentem egy úszótáborba, hát alig birtam az úszást. Szerintetek baj ha ilyen vagyok?2012. szept. 10. 19:18
11/14 A kérdező kommentje:
eldöntöttük szülimmel hogy probálom ezt a súlyt tartani, és megbeszéltük hogy rendelnek nekem normális kaját és leálok a mekissel csak hétvégén ehetek egyszer. A cola adagom pedig egy nap csak max, 3 pohár lehet, a chipset pedig csak napi egy zacsit engednek. és kötelező lesz mindennap futni a futopadunkon 20 percet :/ és zseretném tartani a 53 kilot :)
2012. szept. 15. 10:45
12/14 A kérdező kommentje:
nah már vagy jó egy hete 56 kg. vagyok sikerül tartani ezt a sulyt. most már nem vagyok olyan lusta meg nemvagyok olyan zabás se, igy sokkal jobb, de viszont még mindig elég kövagyok, de nem nagyon zavar viszont jó érzés hogy már jó 3 hete tartani tudom ezt a sulyt.
2012. okt. 2. 17:52
13/14 2xSü válasza:
Hajrá! 56 kg benne van a normál sávban.
14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a múlt héten már nem nagyon birtam ki hogy ne nasoljak meg zaboljak mint régen és hát egy hétig abba hagytam ezt a "fogyozás" szerűséget. Ugy ohgy sajna rám jött egy "kis" súly. Most 61 kg vagyok :/ Anyumék megmérnek mindennap és hát nem nagyon örültek hogy hiztam 5 kg-t 7 nap alatt :/ szóval most már jobban rámfigyelnek nehogy tovább hizak. Akkor 2 hete elkezdtem uszni ujra versenyszerűen de nem nagyon birtam :/ Az edzőm szerintnt nem az állóképeségemmel van baj hogy ne megy hanem az a baj hogy túl kövér vagyok.(ami úszódresszet használtam tavaly azt kihiztam alig ment rám meg ki van belőle a " hájam").Úgyhogy hát az úszás nem ment és abbahagytam. e miatt szintén rámjött 1 kg. De mostmár ismét tartom vagy 1 hete a 62 kg-mot. Mostmár csak napi egy zacsi csipszet eszek és csak fél liter colát iszok meg egy hamburgert eszek. szóval már az adagokon változtatunk. Csak az a baj hogy a suliba folyton büfézek és ott meg folyton hizlaló cuccokat veszek. :/ Már a tanárom is szólt rám : " te kislányom ma már hanyadik tábla csokidat eszed". Napi 4-6 tábla csokit eszek meg a suliba meg otthon is szotkasm enni 1 táblát ,szóval elég nehéz de probálom tartani a súlyt és nem akarom elvesziteni a fonalat.
2012. okt. 30. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!