Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lanynak mondtam hogy szeretem de o meg nem al keszen? Olvasatok el fontos
Ilyen esetekben nehéz "távgyógyítani" úgy, hogy se Téged,se a csajt nem ismerjük.Abból amit leírtál,nekem az jött le,hogy túlságosan rányomultál.Ez a "nem vagyok még kész a kapcsolatra" tipikus kikerülő szöveg.Ha egyébként szívesen van Veled a csaj,beszélgettek,stb., akkor jó eséllyel berakott a "legyünk csak barátok" zónába.Onnan meg nehéz kimászni,és ha bókolsz,meg nyomulsz rá,csak rosszabb lesz,sosem fog tisztelni és úgy nézni rád,mind potenciális pasira,és hidd el,ez független attól,hogy nézel ki.
Én azt tanácsolnám,hogy kezdj más lányokkal,őt pedig hanyagold.Ekkor két dolog történhet:
1.Rájössz,hogy vannak más lányok is,és már nem ezt az egyet akarod mindenáron megszerezni.
2.Ha látja,hogy más csajokkal is kavarsz,randizgatsz,akkor van egy halvány esély rá,hogy talán pasiként és nem csak barátként fog Rád tekinteni.
Szóval összességében véve: ne akard őt görcsösen,inkább nézelődj,és ismerj meg más lányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!