Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted a különc embereket?

Szereted a különc embereket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ő a piercing-ről beszél, nem a pc-ről, vagyis a számítógépről.
2009. júl. 23. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

12:01-es válaszolónak :

Keblemre barátom!Mintha én írtam volna. :D

Kérdező:

Ha a különc nem sajnáltatja magát(elég a sajátomat hallgatni),és én nem fogadja el magát olyannak amilyen (pl.:valaki duci,és nem akar lefogyni,de megtehetné,[nincs akarerőm, brühüm-bürüm.]és ezt mondja : "elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok" nah akkor legyél olyan.Pff...)

akkor nincs bajom vele,együttérzek.

Néha szivesen lennék tucatember,de úgysem leszek. :]

2009. júl. 23. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az olyanokat szeretem, akik természetükél fogva különcek egy kicsit, mert én is ilyen vagyok. de az ilyen hűű de elvont vagyok vazze típusú megjátszós különcöket nem csípem.

23 L

2009. júl. 23. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az pozitív dolog, ha valaki eredeti, nem mások szabják meg a stílusát és elég bátor, hogy felvállalja.
2009. júl. 26. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szeretem! Sot, inkább úgy mondom csak azokat szeretem! Én is kulonc vagyok, jól érzem így magam... Mióta tudom az eszem az emberek azt mondogatják nekem, hogy legyek már olyan mint a tobbiek, átlagember.. De én nem vagyok a tobbiek és nem akarok átlagember lenni! Irtózom attól, hogy olyan legyek, mint a tobbiek... Csak egy a sok kozul.

Mielott valaki félreértené, a kuloncség nem abból áll, hogy kitetováltatod magad, pierciget rakatsz vagy majmolod a sztárok oltozkodését, esetleg idétlen cuccokat rángatsz magadra! Kuloncnek szuletni kell, csak sajnos úgy látom, hogy egyre tobben divatot akarnak csinálni belole, anélkul, hogy tudnák a szó jelentését...

2009. aug. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!