Szereted a hízelgést, a hízelgő munkatársakat, embereket?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 18:49
1/7 anonim válasza:
Fúj, nagyon-nagyon, leírhatatlanul rühellem őket. Őszinteség mindenekelőtt! márpedig ezek az emberek nem azok. Vagy őszintén legyenek kedvesek, vagy inkább hozzám se szóljanak, nem kell mindenkinek szeretnie egymást, ez természetes, de az álszenteket utálom.
20/L
2/7 anonim válasza:
Egyet kell értsek az elsővel!Attól is rosszul vagyok ha nekem hízelegnek, de attól is ha a főnöknek nyal valaki.
Én az egyik kollegámmal kb hetente egyszer összeveszünk,utána mintha mi sem történt volna dolgozunk tovább,de inkább így,mint hízelegni egymásnak!
3/7 anonim válasza:
EGyet tudok állami állásokban mindenki nyal meg hízeleg.
Magáncégnél meg qurválkodnak.
Én egyiket sem szeretem, 2 vállalkozásom van és tanítok mellette számlára.
4/7 anonim válasza:
Figyi. olyan téren, nem baj, ha ilyen még ha áll is de áll érdeklődések, meg kedvességek vannak. Nem biztos, hogy olyan a másik, hogy "mert te inkább az őszinteséget nézed jobban" mindenkinek jól esik, ha annak olyan kedve van veszekszik veled, meg ilyenek. Persze, jó az őszinteség, de munkahelyen fel kell venni egy maszkot sajnos, de pl én az egyik nőbe nem szeretem, hogy nyali falika, de ha ellenkezni mersz vele, akkor övé lesz az utolsó szó, pedig egy gyári munkáról beszélünk. :P
5/7 anonim válasza:
Nem fogok hazudni, néha jól esik az embernek, ha megdicsérik, hogy hogy néz ki, milyen ötletei vannak... és vannak emberek, akik gyakran mondják, és mégis örülök neki... bár azt nem fejezném kifejezetten hízelgésnek. Amikor vki túlzásba esik, amikor érzem, hogy hamis/nem őszinte, amikor nyilvánvaló, hogy vannak hátsó szándékai, az baromira zavaró... már csak azért is, mert utálom, ha a semmibe dicsérnek meg azt is, ha kihasználnak... azt meg főleg, amikor vki ennyire erőltetetten akar barátkozni velem...
6/7 anonim válasza:
A dícséret jól esik, de a kérdésben szereplő emberek tuti nem őszinték, utálom őket
7/7 anonim válasza:
Én utálom, ha "nyaliznak", mindenkitől őszinteséget várok, és cserébe tőlem is ezt kapják. Az én gyomrom nem venné be a hízelgést. A bátyám mondja mindig, hogy a viselkedésem miatt még sokat fogok "sz.pni" (átvitt értelemben). Sajnos igaza van, ha a mai világban nem nyalsz, akkor bizony sz.pni fogsz! (termézetesen én is átvitt értelemben írom). Ennek ellenére sem változtatnék soha a viselkedésemen, mert nem bírnám elárulni az elveimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!