Szereted az embereket?
Nem! Van is problémám vele...
Én sok okból nem szeretem oket... például élhetnénk békében is, de az emberek mindig azt keresik, hogy hol kothetnek bele a másikba, hol kritizálhatnák a másikat, eloitéleteik vannak mindennel és mindenkivel szemben, amit/akit nem is ismernek, és még millió dolog miatt. Esetleg a kisgyerekeket szeretem, mert oket még nem érintette meg az utálat, tele vannak álmokkal, hisznek bennuk, mindenkitol csak a jót várják, nekunk meg meg kéne adnunk...
Sokan bolondnak néznek, de engem nem érdekel. Amióta az eszemet tudom, azóta vagyok szoros viszonyban az állatokkal, mindent megadnak nekem, és cserébe csak szeretetet várnak, s ha megkapják nagyon hálásak tudnak lenni!!!
A kisgyerekekben és az állatokban nincs meg a kapzsiság és a nagyravágyás, ami sajnos mostmár szinte mindenkiben ottvan.
A negyedik válaszadónak! Szerintem már gyermekkorban is ott van az önzőség, a mások kihasználása bántása. Egy gyermek is tud borzalmasan gonosz lenni sőőőt. Talán még gonoszabb hiszen nincs is tisztában a tettének súlyával.
Ugye tudunk egy-két példát a gyermeki gonoszságról már csak a médiából is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!