Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted a különc embereket?

Szereted a különc embereket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

kegyetlenül idegesítőek, főleg, hogy legtöbben csak kitalálják magukról, h különcök

OFF:Mit értesz pontosan különc alatt?

2009. júl. 23. 11:29
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen, mondjuk ez jó kérdés.

Nem is tudom,akik nem tucatok..Igaz , manapság már pl. a fiataloknál az is különcnek számít , aki nem issza le magát minden buliban..

2009. júl. 23. 11:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés... Ki a különc? Aki nem issza le magát minden buliban? Vagy az, aki egyáltalán nem jár bulizni? Vagy... Szóval szerintem a különcség sok mindenben megnyilatkozhat. Meg az "átlagember" is. Mert szintén: mi az, hogy "átlagos", és mi számít különcnek ehhez képest?

Fogadjuk el azt a meghatározást, hogy különc az, akit a környezete annak vél?

Nos, ha elfogadjuk, akkor ezt most egy különc ember írja. Én remekül megvagyok magamban, és csak röhögök az "átlagon". Mert nincsenek önálló gondolataik, stílusuk, csak rájuk jellemző szokásaik - legalábbis ha az én "átlagember"-felfogásom szerint osztályozzuk a népet. De ugye egy különc "átlagember"-felfogása nem mérvadó... Meg egyébként is, a különcök mind hülyék, és agyon kéne lőni őket... - mondja az "átlagember". Legalábbis az én felfogásom szerint átlagember.

Szóval szerintem eleve hülyeség azon gondolkodni, ki a különc, és ki az átlag, tessék szépen elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Ha nem tetszik, nem kell hozzászólni, nem kell ránézni. Én így vagyok vele. EGyes embereket szeretek vagy utálok, nem csoportokat. Mások számára ez egy vérlázító gondolkodásmód, sokan utálnak is érte. Mert "különc" vagyok. :P

2009. júl. 23. 11:46
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Hát akkor ezek szerint én különc vagyok, mert nem járok bulizni, mert nincs kivel, mert nincsenek barátaim?? Ez inkább szánalmas, vagy sajnálatra méltó dolog, mint különcség. A különc az valami pozitív szó nekem. Mármint, ha magadra használod, akko pozitív, ha meg vki másra, akkor meg negatív :D
2009. júl. 23. 12:01
 5/15 A kérdező kommentje:

:D Ez csak egy példa volt.Arról nem Te tehetsz, hogy nincs kivel buliznod.:(

Igaz, én nem tartom magam különcnek, csak azok az emberek idegesítenek, akik berakatnak 1-2 pc-t a szájukba,és máris különcnek érzik magukat:S:S ez gáz :S:S

2009. júl. 23. 12:07
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
én azért számítok az osztályoba különcnek mert anyukám elenged ahova szeretnék menni.mert bízik bennem..tudja hogynem cigizke és nem iszom...azért is különcnek számítok mert egy ideig emo zenét halgattam aztán ugyis öltözködtem...meg azért is vagyok az mert 2 "bandába" bennevagyok ...vagyis 2 haveri társaság..az osztályba meg csak kockák járnak meg olyanok akiket nem engednek el sehiva mert mindenhol vannak pedofilok..-.-"
2009. júl. 23. 12:17
 7/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem, nem szeretem a kuloncoket!
2009. júl. 23. 12:19
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

különc aki nem úgy gondolkozik a világról ahogy az átlagember, mer önálló véleményt alkotni, nem felel meg senkinek, és nem elégszik meg azzal amit a média elé tol (zene, információ), fejlödőképes.

szerintem ez a különc.

2009. júl. 23. 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, felsőbbrendűnek tartja-e magát csak azért, mert más. Ez azokra a nem különcökre is vonatkozik, akik lenézik őt ugyanezért.
2009. júl. 23. 13:56
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
pc-t raknak a szájukba???????:DDDDDDDD MIVAN???? XDDDD
2009. júl. 23. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!