Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pelenkát kéne hordanom de...

Pelenkát kéne hordanom de csak estére és a szüleimnek nem akarom elmondani még mit tegyek?

Figyelt kérdés
és legyen annyi elég betegség miatt és lehet h csak két három honapig kéne hordanom és hol tudok venni?
2012. máj. 23. 13:47
 1/7 Jubilee ***** válasza:
100%
Gyógyszertárban kaphatóak pelenkák felnőtt méretben is. Szerintem nem kellene szégyellned, hogy vizelettartási problémáid vannak, betegség miatt meg pláne nem tehetsz róla. Orvos nem tudja felírni? Úgy elvileg olcsóbb.
2012. máj. 23. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
de nemakarok orvoshoz menni mert ojan ciki ez nekem és azt nemtudod h recept nélkül lehet e kapni? én régen voltam ezér orvosnál akk is csak egy honapig kellet pelenka csak most megint kijött és ezér kéne
2012. máj. 23. 14:04
 3/7 Jubilee ***** válasza:
Egy ilyen oldalt találtam neked: [link]
2012. máj. 23. 14:13
 4/7 A kérdező kommentje:
azt nemtudod h gyogyszertában darabra lehet e venni? és mijen méretbe kell mert mikor ez elött volt ijen problémám akk asziszem a legnagyobb gyerekméret jo volt de szerintem mostmár nem?
2012. máj. 23. 14:19
 5/7 Jubilee ***** válasza:
Nem vagyok pelenka szakértő, ne haragudj! Gyógyszertárban is biztosan lehet kapni, nem tudom, hogy darabra is kapható-e. Próbáld meg a Dm-ben is esetleg.
2012. máj. 23. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:
jolvan köszönöm szépen
2012. máj. 23. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárba bisztosan kapol csak jó méretet vegyél. És nem kell félni tőle hogy veszel egy csomag pelust.
2012. jún. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!