Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én speciel meghalok az unalomt...

Én speciel meghalok az unalomtól. Csak én vagyok ebben a kellemetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 23:38
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
most megyek popcornt és kaját csinálni majd ma reggel vagy vmikor beszélünk még! :) Jóéjt!
2009. jún. 27. 00:49
 42/48 A kérdező kommentje:

Akkor sem Ati, sem Sanyi nem vagy. :D

Ki meddig tervezi a fennmaradást?

2009. jún. 27. 00:50
 43/48 A kérdező kommentje:

Rendben, örültem a szerencsémnek! : )

Jó éjt, szép álmokat!

2009. jún. 27. 00:51
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig terveztem. Huhh. Elfáradtam.

Majd holnap (vagyis ma) még felnézek!

Jó éjt!

2009. jún. 27. 01:20
 45/48 A kérdező kommentje:

Oké, rendben. Én is! ; )

Jó éjszakát!

2009. jún. 27. 01:21
 46/48 A kérdező kommentje:

Én is megyek lefeküdni, holnap felnézek. : )

Nagyon köszönöm mindenkinek a beszélgetést!

2009. jún. 27. 01:43
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

én még ilyenkor sem vagyok képes aludni:D persze ennek az lesz a következménye, hogy délután háromkor fogok kikecmeregni az ágyból x)

amúgy mikor még nem írtad le a korodat, simán azt gondoltam rólad, hogy lehetsz olyan 20 éves, korodhoz képest éretten gondolkodsz (mármint a kortársaidhoz képest:D), tetszett a frappáns fogalmazásod és szerintem egy tök normális lány lehetsz:D kár, hogy a mai fiatalságban elvétve találni értelmeseket... de azért megnyugtató, hogy még vannak:)

én 18 vagyok, szerencsére nem telik unalmasan a nyaram, szinte minden nap a barátommal vagyok:$ ha meg nem, akkor játszok a gépen, vagy a neten, az is nagyon le tud kötni:) ajánlom neked is, ha a barátaid továbbra sem hajlandóak kimozdulni:D de azért próbáld rábeszélni őket, mehetnétek moziba is akár:)

most én is megpróbálok aludni, majd olyan délután 3 körül visszanézek, hátha kaptam választ:) addig is jóéjt (bár lassan inkább jó reggelt xD) mindenkinek:)

2009. jún. 27. 02:30
 48/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, most növelted egy kicsit az önbizalmamat, amire ez ráfér! :-)

Nekem nem okozott problémát az alvás, bedőltem az ágyba és úgy 15 perc múlva már húztam a lóbőrt.

Neked pedig szép álmokat, gondolom még alszol, mikor ezt leírom..:D

2009. jún. 27. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!