Én speciel meghalok az unalomtól. Csak én vagyok ebben a kellemetlen helyzetben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 23:38
11/48 anonim válasza:
szia hány éves vagy? :) miért nem nézel vmi sportot a tvben? az engem általában leköt :D
12/48 A kérdező kommentje:
14 vagyok és sajnos engem a tv nehezen tud lekötni. Mindig próbálkozom, de sokszor csak azt érem el vele, hogy ideges leszek. Beszélgetéshez most több kedvem van. ;-)
2009. jún. 27. 00:20
13/48 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor mindenki unatkozik!:Desetleg msn?:D
14/48 anonim válasza:
Mondjuk 14évesen már nemnagyon kellene föllenni:DXD
15/48 anonim válasza:
Nekem van kedvem beszélgetni :D a nyári szünet úgyis halál unalmas... áá.. :S
16/48 A kérdező kommentje:
Kevesen vannak fönt, azok is eléggé passzív beszélgető partnerek. :S
Vagy mire gondolsz?
2009. jún. 27. 00:21
17/48 A kérdező kommentje:
Nyáriszünetben nem tökmindegy? :D
Én amúgy is ilyen éjjeli bagolynak születtem.
2009. jún. 27. 00:22
18/48 anonim válasza:
miért ne lehetne fenn? én 15 éves vagyok és tavaly is sokáig maradtam fent:D izé de most meg van rá az okom :P és ezért vszínű h ma nem is fogok aludni csak nappal XD
19/48 A kérdező kommentje:
Áá, köszi, hogy az én oldalamon vagy! :D
2009. jún. 27. 00:25
20/48 anonim válasza:
Nehogy fölszívjátok már!:DHülyülök!Én 12évesen már házibulikba jártam....Először akkor rúgtam beis,12.szülinapomkor:DÁrokparton hánytam,azthittem meghalok,de azért túléltem!XDAmúgy énis éjjeli bagoly vagyok,holnap ráadásul még dolgozunk is!De majdcsak fölkelek valahogy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!