Én speciel meghalok az unalomtól. Csak én vagyok ebben a kellemetlen helyzetben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 23:38
21/48 anonim válasza:
ez természetes ;) és most egyig úgyis van időm és nagyon unatkozok... :S
22/48 anonim válasza:
lehet hogy én vagyok a maradi de én ezzel nem dicsekednék hogy 12 évesen seggrészegen összevissza hánytam mindent... :D vicces lehetett
23/48 anonim válasza:
Hát már elgondolkodtató volt párszor az énszámomra is!:)Amúgy nemvagyok egy alkoholista,csak akkoriban szerettem mindent kipróbálni!De mostmár egy kicsit komolyodtam és nemmegyek bele minden hülyeségbe!_Jah és drogot soha nempróbáltam és nemis fogom!:)
24/48 A kérdező kommentje:
Jó munkát holnapra!
Ő, szerintem is kicsit túlzás a házibulikba való járás 12 évesen, bocsi. :D
Amúgy én akár reggelig is ráérek. A biológiai órám már úgy is eltolódott, szóval..
2009. jún. 27. 00:29
25/48 anonim válasza:
Hát nemolyan jó munka lessz az,de azért köszi!:)
26/48 anonim válasza:
dejóóóóóó akkor beszélgessünk egész éjjel :D végre nem fogok uncsizni a csapattársaim már kiborítanak :)
27/48 A kérdező kommentje:
Miért, mit fogtok dolgozni? : )
Szüleim minden hétvégén építkezésben segítenek, ők se nagyon szeretik, de hát a rokonoknak illik segíteni, ez van.
2009. jún. 27. 00:31
28/48 anonim válasza:
Hát mi perpillanat apumékkal megyünk ki a földünkre,parlagfüvet és vadkendert irtani:(
29/48 A kérdező kommentje:
Oké.:D
Azért előre szólok: Ha már hosszú ideje nem válaszolok, az azt jelenti, hogy a klaviatúrára hajtott fejjel horkolok. XD
2009. jún. 27. 00:33
30/48 A kérdező kommentje:
Perpillanat? :O
Mi van? Ilyenkor?
2009. jún. 27. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!