Milyen messzire és mit szoktatok lőni a cseresznyemaggal amit a két ujjatok között pattintotok el?
Figyelt kérdés
Én kb 10 méterre is simán ellövöm, szomszéd macskája már kapott párat, a verebek meg mindig a mag után szállnak mert azthiszik hogy bogár.2009. jún. 20. 20:58
1/7 anonim válasza:
te is kaphatnál már párat a seggedbe hogy legyen mivel szórakoznod mert úgy látom unatkozol.
én a szemetesbe szoktam dobni, nem lövöldözök senkit.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor gratulálok, teis jónagy lúzer lehetsz
2009. jún. 20. 21:06
3/7 anonim válasza:
Én nem távolba szoktam, hanem a fél centis acél lemeznek szoktam lőni a kertbe, már tele van lyukakkal, úgyhogy gondolom jó messze menne
4/7 anonim válasza:
én nem eszem cseresznyét.sorry:O de 1.nek igaza van...
5/7 anonim válasza:
Én is macskákat lövöldözök vele, bár egy puskáva könnyebb lenne :D he-he-he
Nagyjából 6-7 méterre megy el!
6/7 anonim válasza:
21:31 na itt az idióta párod kedves kérdező, lövöldözzétek egymást, biztos nagy élmény lesz.
7/7 anonim válasza:
Azért lúzer mert a szemetesbe dobja a cseresznyemagot?:D Az meg a menőcsávó aki az állatokat dobálja? Amúgy gratulálok ehhez a csodálatos talentumhoz amivel a jó Isten megáldott téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!