Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen messzire és mit szoktat...

Milyen messzire és mit szoktatok lőni a cseresznyemaggal amit a két ujjatok között pattintotok el?

Figyelt kérdés
Én kb 10 méterre is simán ellövöm, szomszéd macskája már kapott párat, a verebek meg mindig a mag után szállnak mert azthiszik hogy bogár.
2009. jún. 20. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

te is kaphatnál már párat a seggedbe hogy legyen mivel szórakoznod mert úgy látom unatkozol.

én a szemetesbe szoktam dobni, nem lövöldözök senkit.

2009. jún. 20. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor gratulálok, teis jónagy lúzer lehetsz
2009. jún. 20. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Én nem távolba szoktam, hanem a fél centis acél lemeznek szoktam lőni a kertbe, már tele van lyukakkal, úgyhogy gondolom jó messze menne
2009. jún. 20. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
én nem eszem cseresznyét.sorry:O de 1.nek igaza van...
2009. jún. 20. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

Én is macskákat lövöldözök vele, bár egy puskáva könnyebb lenne :D he-he-he

Nagyjából 6-7 méterre megy el!

2009. jún. 20. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
21:31 na itt az idióta párod kedves kérdező, lövöldözzétek egymást, biztos nagy élmény lesz.
2009. jún. 20. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért lúzer mert a szemetesbe dobja a cseresznyemagot?:D Az meg a menőcsávó aki az állatokat dobálja? Amúgy gratulálok ehhez a csodálatos talentumhoz amivel a jó Isten megáldott téged.
2009. jún. 21. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!