Màs is szokott ìgy èrezni? Vagy èreztèl màr ìgy?
Pàr hònapja lett egy pàrom(èletem első pàrja/szerelme), neki nem èn vagyok az első, sem a màsodik stb...
Vannak nèha olyanok hogy mutatok egy zenèt,könyvet, verset ès azt mondja hogy szèp meg minden de neki erről az exe jut eszébe...ès akkor mindig elgondolkozok azon hogy ez mennyire nem fair hogy nekem mindenben ő az első, mindenféle èrzelemben, cselekedetben, de èn meg csak vagyok, egy a baràtnői közül akihez semmi új sem köthető...
Mindig azt mondja mennyire szeret meg stb, de egyszer mutatni akart nekem valamit ès làttam a telefonjàban mèg az exèvel kèpeket, ès egy screenshotot ahol ìrta mennyire szereti azt a baràtnőjét..is...
Ès nèha ezekre a dolgokra gondolok ès ùgyèrzem hibàt követtem el hogy odaadtam magam, az èrzèseim meg minden màst is, mert legbelül ùgyèrzem jobbat èrdemlek, hogy èn is olyan különleges legyek valaki szàmàra mint amennyira ő különleges szàmomra,minden téren...
Nèha van hogy elridegülök tőle, és nem akarok hozzászólni mert úgyérzem velem picit szemetebb, vagy kevésbé érzelmesebb mint az előzőekkel, meg mikor elkezdi nekem mondani hogy szeret màr nem is annyira tudom komolyan venni...
Ezenfelül a szexuàlis èletünk sem valami jò... van hogy nem tud velem elèlvezni, miközben volt hogy hangoztatta hogy az előzőekket hogy megdugta meg csak arra kellettek...
Nèha ùgyèrzem hibàt követtem el...viszont nem tudom hogy tudott megfogni mert alapjàraton azèrt mègiscsak megfogott valami benne mert sok fiù vallott nekem abban az időszakban szerelmet/flörtölt velem de èn őt vàlasztottam...
Köszönöm a vàlaszokat
Majd, ha szakítasz párszor, akkor majd megérted s rájössz, hogy erről senki nem tehet...
Ezért nem szeretem a tapasztalatlan naív embereket, akik elhiszik, hogy minden tiszta s körülöttük forog a világ.
Hány éves vagy?
Az illető adott-e önmagának gyászfeldolgozási időt az exe után vagy egyből kapcsolatba ugrott-e?
Stb. Lenne még itt kérdés.
Azt pedig el kell fogadni, hogy a másiknak is vannak érzései, emlékei, múltja, amit nem tud csak úgy törölni.
Ha pedig valami emlékeztet bárkit bármire/bárkire... Nem tehet róla...
Ha neked is bevillan valami pl szülők általi trauma vagy egyéb, arról nem tehetsz, de más se mondhatja meg neked, hogy mit érezz vagy mire ne emlékezz.
Amit lehet tenni, ha az illető lelkileg nem dolgozta fel, hogy teret adsz neki a feldolgozásra, ő pedig dolgozik azon, hogy feldolgozza.
De igaz ez rád is s mindenki másra, legyen az bármi dolog, téma, ami kihat lelkedre.
Nem csak a testet, hanem a lelket is kell ápolni.
Ui.: különleges akarsz valakinek lenni, akkor kezdjed azzal, hogy nem fordulsz el tőle, csakmert van múltja, hanem mellette maradsz és nem önző módon hisztizel.
Emellett számtalan dolog által/módon válhatsz valaki számára különlegessé.
S te mit is vársz? Mikre gondolsz?
S tudsz-e bármit hozzáadni a másik életéhez, hogy különleges legyél számára?
Kezdetben fogd fel, hogy Téged választott s veled van, nem mással. A felesleges múltra való féltékenység, öncentrikusság pár perc alatt kinyírhat kapcsolatokat.
Mi, amikor anno összejöttünk is, simán megbeszéltük a dolgokat. Te is kommunikálj és osszátok meg érzéseitelet egymással, beszéljétek át s legyetek empatikusak, támogassátok egymást, mint egy igazi pár.
Az, hogy megosztja veled ezt... Pont hogy bízik benned s mer neked beszélni dolgokról.
Mi még az exekkel való szexet, mindent megbeszéltünk, lezártuk, tanultunk dolgokból, s még plusz infókat is megtudtunk a másik félről.
Mondanánk, hogy "bárcsak te lettél volna az első" egymásnak, de nagyon jól tudjuk, hogy kellettek a pofonok, események ahhoz, hogy mi pl egymásra találjunk, emellett személyiségünket is meghatározták a múlt eseményei.
Hosszú láncmese kb és ha egy része hiányozna, nem találtunk volna egymásra.
Pl ha szakítás után nem mentem volna egy barátommal utazgatni, nem találkoztam volna jelen párommal, akit a reptéren ismertem meg, mert baromira itthon csücsülős vagyok javarészt.
Legyél nyitottabb s kevésbé öncentrikusabb.
S ki tudja, lehet te lépsz tovább majd, aztán kövi párodnak fogod mesélni fájdalmadat. Amire elég nagy esély van, ha szűzként kezdi valaki mellett az ember.
1: èn 19, ő 22
Èrtelek titeket, ès igazatok is van. Megpròbàlok megèrtően hozzààllni.
De normàlis az hogy mèg mindig nem törölte ki a közös kèpeiket a telefonjàbòl? Mikor màr több hònapja együtt vagyunk? Szex utàn is kèpes felhozni az exèt, ès tudom (elmondàsa szerint) hogy vele sokkal jobban èlvezte azt, ès velem meg nem, èn èreztem nèha azt hogy velem van a baj...egyèbkènt az exe ès köztem körülbelül 5 hònap telt el.
Normàlis az hogyha engem annyira szeret mint mondja, nem tudja lezàrni azt a bizonyos exèt aki előttem volt? Az ilyen mèrtkèű ex ferhàntorgatàs mennyire normàlis?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!