Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan találnak sorozatrészeke...

Honnan találnak sorozatrészeket vagy bármit Videára??

Figyelt kérdés
Úgy arról van szó hogy pl. Most van a tv be egy új sorozat pl. Valami új török sorozat pl. A három nővér a tv2 n vagy valami r3gebbi amit le adtak és ugye ha vége annak a résznek akkor 1-2 óra múlva már rakják is fel honnan van egyáltalán meg nekik vagy honnan szedik elő a részeket az adásokat??
tegnap 19:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Mert én már mindenhol kerestem de csak videan találtam amint fel rakták
tegnap 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Felveszik saját rögzítőeszközzel és feldolgozás után (konvertálás, vágás) feltöltik a netre. A legelső megosztás forrása mindig egy olyan ember (releaser) vagy csapat (releaser group), aki hivatásszerűen a tartalmak rögzítését és terjesztését végzi. Aki amúgy nemcsak az idejét és erőforrásait áldozza be érte, de a hatóságok első körben az ilyen terjesztőket számoltatják el, mert ők látják el a netet az illegális megosztásokkal (ha nincs terjesztő, nincs fent a neten sem az epizód).
tegnap 20:23
 3/3 Jól van ez így? ***** válasza:
Sok csatorna streameli is és onnan szedik le, A három nővért a Tv2play-ről.
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!