Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért várják el tőlem hogy...

Miért várják el tőlem hogy csináljam azt amit ők?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok , nagyon de tényleg nagyon hullámvasút érzelmi állapotú. Az egész dolog 2-3 évre nyúlik vissza amikor elvesztettem a legjobb barátnőmet a hülye elvárások miatt. És ez az elvárás a cigi,pia és a drog. Én tényleg a jó kislányok közé tartozom, suli után rögtön hazamegyek mert ha 10 perccel is tovább maradok kicsengetés után Anya máris hív hogy mi van. Igen tudom Anyuci pici lánya vagyok, de engem nem zavar. Én is szeretnék úgymond egy kis közösségbe tartozni ahol elfogadnak ahol egy vagyok a valakik közül. Egyetlen hely van eddig és az pedig a lovarda. 8 éve lovagolok heti rendszerességgel és nagyon imádom. Olyankor kikapcsolok és mindent elfelejtek. Na szóval kb. 6.os lehettem amikor kialakult az osztályban a sorrend. Hogy ki tartozik a "menők" és a kevésbé "menők" közé... Én is szerettem volna a többiekkel a "menőbbik" fele hajlani de amikor láttam hogy cigiznek, piálnak 11-12 évesen elborult az agyam. Saját magam döntöttem el hogy én ezt nem akarom ,és persze a legjobb barátnőm is tartott velem. Egy ideig. Sokszor mondták hogy xy-nal elmentek cigizni a suli mögé stb. 11 évesen azért ez egy kicsit sokkoló és kiakadtam ő persze tagadott mindent ,de egy idő után megunta és ott hagyott. Azóta nincs semmi bajunk egymással de most ebben a pillanatban nem tudom elhinni hogy az a lány valaha a barátnőm volt. És ez a balszerencse tovább kísért egy olyan lányhoz akit 3 évig (tavalyig) hittem a legjobb barátnőmnek, de ő is rámunt mert nem járkálok el diszkóba, szívesebben vagyok néha otthon az állataimmal mint hogy a plázákban ülnék és ott sem csinálnék semmit. Most egy olyan embert tudhatok a legjobb barátomnak aki biztos (de tényleg egészen biztos) nem csinálna ilyet. Elegem van az egészből, de tényleg jó érzés egy kis csapatba tartozni ahol te is vagy valaki. Miért akarnak irányítani? Mert én ezt nem tudom elviselni hosszú távon...
2012. ápr. 9. 23:21
 1/1 anonim válasza:
Evvel nem vagy egyedül.
2012. ápr. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!