Hogy csináljam? Melyikkel várjak?
Szóval elvileg szept 2-án lenne a következő esedékes vizsgálatom a dokimnál! Viszont mostanában szerettünk volna 4 d-re menni!
Most nem az,hogy beleszakadok, de nem annyira szeretnék 18 ezer forintot kifizetni a kettőre kb. egy hetes különbséggel. A dokimhoz viszont mennem kellene, mert kellene beutaló a 24. heti terheléses vércukorra. A 4 d-vel meg azt mondják nem nagyon van értelme várni,mert nem fog már jól látszani, ha a a következő hónapban megyek!
Ja, meg a dokival meg akartam nézetni a méhszájam is, mert rá egy napra fürödni mennénk.
A férjem azt mondja,hogy max. nem csináltatok a dokimmal uh-ot. De szerintem,ha megvizsgál, akkor ugyanúgy elkéri a rendelés árát!
Mit csináljak?
Köszi!
Nekünk meg pont azt mondták,hogy 21-25. hét között van "értelme" elmenni!
A 4D uh-t a 24. héttől javasolják akkor már nagyon nagyon formás a baba, és kb a 28. hétig még jól látszik is, utána egyre kevésbé kivehető.
Úgyhogy a 4D-vel még bőven ráérsz,szerintem a dokidhoz menj inkább.
10. 31 vagyok, ahova én járok, ott a 23. és a 32. hét között javasolják a babamozit, a dokim mondta a 28. hetet. Egyébként a helyedben én inkább ezt halasztanám, nem maradsz le semmiről. :)
Egy másfél éves anyukája, és 35 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!