Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pontosan hogyan csináljam a...

Pontosan hogyan csináljam a cukormérést? Megeszek egy zsömlét, megiszom egy bögre tejet, akkor mikor mérjem utána és mi a jó eredmény? Az időt az utolsó falattól számoljam?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem 1 óra múlva vették le a vért 4,7 lett. az tök jó.
2011. febr. 24. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk 8-kor kellett 1 zsemlét,és 2 dl tejet inni.Fél tízkor bökték meg az ujjamat.

És hetesig jó az eredmény!

2011. febr. 24. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mondta egyszer, hogy csináljam meg otthon, csak ellenőrzés végett.

Így kellett: éhgyomorra megszúrtam, aztán ettem egy zsömlét, meg egy bögre tejet ittam. És másfél óra múlva újra megszúrtam. Az elsőnek 5 alatt kell lennie, a másodiknak 7 alatt.

A rendes kórházi mérésen nekem olyan cukros löttyöt kellett inni a kettő között.

2011. febr. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!