Hogyan csináljam? Sztk-s rendelésre járok, de a dokim szerintem le se sz@r!
Szia!
SZTK-s rendelésnél általában futószalagon vizsgálják a kismamákat /tapasztalat, második babámmal vagyok 18 hetes.
Magánrendelésen kezdtem, oda össz-vissz 3x kellett mennem, a többit elintézte a doki az SZTK-ban. De mivel tudta, hogy Nála akarok szülni, ezért lelkesen foglakozott velem /nem tudom, lehet normális lett volna alapból is.
Ha elmész magánrendelésre /amit legalább egyszer ajánlok Neked/, nem fogja megkérdezni, kihez jártál. A magán dolgod. Ha fel szeretnéd majd Őt fogadni, akkor ott beszéljétek meg, kérdezz rá, mennyit kér, miután levezette a szülést. Nyugodtabb a légkör, ott csak Veled és a babáddal foglalkozik /sőt, mi még UH képet is kaptunk, SZTK-ban sosem!
Egész egyszerűen kérsz időpontot, elmész, elviszed az eddigi papírjaidat és elmondod a panaszodat. A többit tudja majd a doki :)
Sok sikert, boldog babavárást!
Első vagyok:
én nem mondanám meg a dokinak, hogy az SZTK-ba a rossz tapasztalat miatt nem mennék.
1. egyértelmű, hogy odajártál, a papírjaidon szerepel
2. lehet Ő is rendel ott
3. a fontos dolgokat beszéljétek meg, vizsgáljon ki, ne "panasz áradatot" zúdíts rá :)
2.vagyok
Csak azért írtam,mer tőlem megkérdezte a doki,hogy miért váltok orvost ill.miért kerestem őt meg!
Nem panaszkodni kell ez természetes,de burkoltan is lehet ezeket a dolgokat elmondani.
Első vagyok :)
Szerintem addig ne említse inkább, amíg a doki konkrétan rá nem kérdez.
De nem hiszem, hogy faggatja, miért megy magánrendelésre-mivel Neki ebből van pénze.
Én /magamból indulok ki/ csak a jelenlegi panaszaimat mondanám és kérdeznék, ha valami nem világos. Ha rákérdez a váltásra, oké, hogy megmondja, de szerintem ezt addig ne említse /mert felesleges.
Persze igazad van!
Meg aztán amikor ott van úgyis adja magát a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!