Miért van az hogy a 15- valahány évesekig vagy még hamarabb el kell menni cigizni inni meg berúgni?
Figyelt kérdés
Mit mondjak azoknak akik vagánykodnak hogy tegnap berúgtak? miért gázak azok akik ilyet nem csinálnak? miért olyan menő ez? szerintem nem az....:)te hány éves vagy és miket csinálsz péntek esténként?2012. márc. 24. 12:19
11/14 anonim válasza:
Azért ez nem csak ennyi...én 16 éves vagyok és minden hétvégén találkozom a barátnőimmel, most hogy szünet van minden nap, holnap megyünk fesztiválra, cigizek iszom, de attól még normális ember vagyok, nem szoktam hullarészeg lenni, jók a jegyeim, sikeres vagyok. Lehet 2 dolgot összehangolni is.
12/14 A kérdező kommentje:
hát igazatok is van mert egyszer élünk....de akkor is fiatalnak érzem magam....és ha hívnak mit mondjak? azt hogy nem megyek mert több eszem van? vagy mi....lehetséges hogy kitagadnak a baráti körükből de akkor nm is voltak olyan jó barátaim......titeket is biztos a barátaitok vittek bele nem? úgy értem hogy biztosan nem egymagatok ültetek le és akkor rágyújtottatok....na de miért gáz az aki ilyet nem csinál? engem amúgy se engednének el sehova.........
2012. júl. 3. 09:51
13/14 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy a szülő túlságosan aggódik és ha nem engedi el sehova a gyerekét és állandóan bezárva tartja, akkor egy idő után zárkózott lesz és szociopata. Ez meg sokkal károsabb mint, hétvégenként pár sör...
14/14 A kérdező kommentje:
az is igaz....
2012. júl. 3. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!