Miért van az hogy a 15- valahány évesekig vagy még hamarabb el kell menni cigizni inni meg berúgni?
Ez szerintem sem menő.
Nem kell velük foglalkozni, sokszor csak a szájuk nagy, ha meg mégsem, akkor az az ő szegénységi bizonyítványuk.
Péntek este: tanulás ha annyi az anyag, baráti beszélgetés, alvás, könyv, zene, film, net stb
22
Kedves előző, hát unalmas egy ember lehetsz...
Az igaz, hogy ilyen idősen nem kell ezeket csinálni hétvégenként. De ha kicsit nagyobb leszel simán elmehetsz. Én pl. 13 évesen szoktam rá a cigire, amit nagyon megbántam már azóta. Anno engem is belevittek a szarba... Régen nem éreztem így, de most már felnőtt fejjel elég szánalmas látni a sok 14 évest akik elbújva bagóznak az utcán.
Örülj neki, hogy te nem mégy zülleni. Ők a barmok, nem te. Ők majd szépen szétszívják a fejüket és 25 évesen lecsúszott emberi roncsok lesznek, neked meg ott a lehetőség, hogy valami értelmeset csinálj és jó irányba kormányozd az életed.
Keresd a hasonszőrű embereket. Vannak akik nem szeretnek piálni, barátkozz velük, csináljatok értelmes dolgokat.
Off: reagálnék a 2. hozzászóló első mondatára
Nem tudsz semmit az életemről, hogy miért vagyok ilyen. Nem kezdem el bizonygatni, hogy ilyen meg ilyen vagyok, mert nincs értelme, azt hiszel amit akarsz.
Egy szerinted unalmas ember
Mi az, hogy "el kell menni"? Az életedbe azt csinálsz amit akarsz,s ez ugyanúgy érvényes arra is, aki cigizik vagy iszik vagy drogozik stb. Neked nincs jogod beleszólni a másik életébe, a másiknak sem a tiedbe. Szerintem amig nem b.aszogatnak, hogy te nem méssz velük, addig kussolj.Lehet majd eljön az idő amikor kifognak tagadni a baráti körükből csak azért, mert te nem ülsz le velük egyet sörözni.Sohasem tudod, mi fog történni.Lehet, hogy most azt mondod, hogy ne egy marha(azaz én) itt próbál leckéztetni, de lehet pár év múlva te fogod majd őket hívni egyet összeülni, beszélgetni és akkor más lesz a nézőpontod.
Én 16 éves vagyok és nem mondhatom, hogy nagy bulizós vagyok. Ha van valami haveromnál buli, arra megyek. Inni iszok, mértékkel és nem akármit.Cigizni nem igazán.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!