Elkezdtem egy hete inni a Málnalevél teát, remélhetem, hogy hamarabb megszülök?
Több mint egy hete iszom és azóta kezdtem el kinyílni,ma nagyon izgatott vagyok és lehet ettől,de ma már 2xvoltam nagy wc-n.Van valami előjel pár órával a fájások beindulása előtt?Vagy ez teljesen egyéni?A baba mozog de csak fekve,ha ülök vagy álok teljesen bekeményedik a hasam.
37hetes kismami!
Mindenkinél egyéni, hogyan indul meg a szülés és van-e jel. A málnalevéltea is hit kérdése, mivel egy terhességet sem lehet kétszer csinálni, hogy használt-e a tea. Én ittam, semmi különös előjel nem volt, 6 napot túlhordtam, aztán kinyílt a méhszáj, megindították a szülést és beöntéstől számítva kb. 5 óra múlva már a kezemben volt a kisfiam. Remélem tea miatt.
Gyors és könnyű szülést kívánok!
én is iszom már kb másfél hete, nekem is többször van nagydolgom azóta és néha már hasmenésbe hajlik
nem hiszem, hogy ettől hamarabb megszülnénk, de remélem tényleg felpuhítja a méhszájat és könnyebb lesz a szülés
38 hetes km
én homeos bogyót szedtem, szintén puhító, ill tágító este fél 8 beöntés, fél 9 burok repesztés, fél 10kor megszületett a kisfiam, szombaton lesz 6 hós:) nincs előjele a fájásoknak, de jók a jeleid, elképzelhető h előbújik a luxusalbérletből.... :)
nekem nem volt lazább a székletem sem. pihenj sokat, nekem is sokat keményedett már a végén, ami a méhösszehúzódást jelenti. elkezdheted simogatni a pocid, ha eddig nem tetted (mert nekem ekkor engedték csak) úgyanis szintén méhösszehúzó hatású.
kitartás, könnyű szülést! (mint nekem)
Szia!
Ne haragudj,de én mást szeretnék ajánlani. Egy kristályt. A neve: Mohaachát (ejtsd:mohaahát).A barátnőm mindenféle kristályt árul és 2 kismami vitt eddig és visszamentek szülés után,hogy hamar megszültek.A követ bőröddel érintkezve kell hordani és ajánlatos legalább egy egyszer hideg folyóvíz alatt lemosni.
További jó egészséget kívánok és könnyű,gond nélküli szülésed legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!