Fiatalok, kamaszok! Ti hogyan kepzelitek el a jovotoket?
Én jogra készülök jövőre, úgyhogy most nyelvvizsgát csinálok. Családjogi ügyvédként szeretnék majd dolgozni, de ez még messze van, előbb vegyenek fel, bár szerintem fel fognak. :)
És te?
17L
Szellemi munkát fogok végezni, lesz egy szép takaros kis házikóm, egy férjecském meg 1, maximum 2 gyermekem, és boldogok leszünk.
Így képzelem el, remélem így is lesz, mert sz.r gyerekkorom volt, rám férne a boldogság.
19L
lehet hogy én már kicsúsztam a megadott korhatárból:) bár mindigis huszonéves akartam lenni, most pedig öregecskének érzem magam... na mindegy:D
22 leszek, idén nyelvvizsgázok még egy nyelvből, jövőre diplomázom, utána pedig jó lenne minnél hamarabb egy jó munkahelyet kifogni. (a jó alatt nem a zsíros fizetést értem, hanem kellemes környezet, legyen jó érzés bemenni dolgozni, becsüljenek meg stb.)
A munka megkezdésével szeretnék egyidejűleg spórolni is, félretenni a későbbi házra, majd a babára és így tovább.:)
Ezek csak tervek, bármi közbeszólhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!