Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki hogy áll a tetoválásokkal?

Ki hogy áll a tetoválásokkal?

Figyelt kérdés
Van? Szereted/nem? Mi a véleményed róla, a tetovált emberekről? Stb... írd le a véleményed ha van időd.
2011. szept. 10. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem úgy átlagban tetszik, de mondjuk azon is múlik, hogy mit ábrázol.

én szeretnék, ha lesz rá pénzem, csináltatok.

2011. szept. 10. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem van, elég nagy, és én ugyanúgy tekintek mindenkire akinek szintén van mint arra az emberre akinek nincs.

Sokan vannak akik ellenszenvvel vannak irántunk.

2011. szept. 10. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Ma láttam egy nőt akinek az egész karján meg a mellkasán is volt. :) Érdekes. Majd ha lesz pénzem rá én is szeretnék valamikor, ha meg nagyon sok pénzem lesz televarratnám az egész felsőtestemet :D Nekem csak ezek a horror filmből szalajtott rajzok nem tetszenek annyira. Írhat még aki akar nyugodtan.
2011. szept. 10. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A csajokon tetszik, de nem lennék képes magam megbélyegeztetni egy életre.

16/F

2011. szept. 25. 00:35
 5/5 A kérdező kommentje:
olyat válassz ami végigkísér egész életedben :D pl. én imádom a motorokat és ez soha el nem múló szerelem. ennek kifejezésére egy motor blokkot szeretnék már elég rég óta a mellemre :)
2011. szept. 25. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!