Szerintetek igazam van? Mi a véleményetek erről?
Az a véleményem ,hogy nőket nem szabadna mérnöki és természettudományos szakokra beengedni.
Az orvosi karokra is legfeljebb csak a fogorvosi karra szabadna beengedni 1-2 értelmesebbet.
Akiket eddig ismertem női mérnököket (vegyészmérnök,villamosmérnök)egyik sem értett igazán a szakmájához.
Sajnos az ilyen idióták miatt mint te tartunk ott ahol.
Képzeld,nem szerintem vagyok csak alapos,hanem a főnökség szerint is.Azért alkalmaznak,nem a szép szemem miatt.
Tanárnak menjen akinek elég netto 110ezer...
De hogy a te stilusodban is válaszoljak:
mentél volna egy kamionnak miután megszülettél,nem rontanád a levegőt..
idióta
Érdekes hogy így lealacsonyítod a nőket..
Pedig a történelem során mindig volt egy okos nő a nagy hadvezérek oldalán is.Már rég felfoghatnád,hogy a nők vannak ugyanolyan okosak,értelmesek mint a férfiak,SŐT nálad sokkal okosabb nők vannak.
31/F
A kérdés kiirója tipikusan az a pasi ,aki fél az okos nőktől.
Egyszerűbb a butuska libuskákkal,akik csillogó szemmel néznek fel a nagy mérnök/doktor úrra...
Az igazán FÉRFI (mert a kérdés kiirója nem az) az okos nőket szereti,legyen az mérnök,orvos vagy egyetemi tanár (nem általános sulis,oda csak türelem kell,de az sok).
Egy férfinak kihivás az okos nő.
Az olyannak mint a kérdező inkább félelem,mert kiderülhet hogy ő síkhülye,és akkor hol a férfiassága...
24/N mérnök
(csak hogy tudj beazonositani)
Nézd! Aláírom, hogy sok fizikai munkát képtelenek elvégezni a nők ez így van. De! Lehet egy építész nő is baromira precíz és egy gépész nő is nagyon okos a szakmájához. Ez nem igazán nemi, hanem inkább beállítottság kérdése.
Van olyan férfi orvos akire az ellenségem lábkörmének levágását se bíznám és emellett fantasztikus női orvosok is vannak. És mielőtt azt mondaná bárki, hogy ez ritka nem így van...sajnos. De a női orvosok is lehetnek rosszak igen. De ez nagyon emberfüggő és nem pedig az számít nő vagy férfi.
Az, hogy a férfiak meg ne legyenek filozófusok, tanárok, pszichológusok azért tartom butaságnak, mert ez empátia és megint csak beállítottság kérdése. Tény, hogy általában a nők empatikusabbak, de én már találkoztam akkora p*r*szt nőkkel, hogy el se lehet mesélni és nagyon megértő férfiakkal is. A filozófusok meg mindig inkább férfiak szoktak lenni.
Megjegyzem ismerek olyan férfit (és sajnos mára egyre több az ilyen) aki egy nyomorult villanykörtét nem tud kicserélni....na most szerinted ő gépésznek való?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!