Szerintetek igazam van? Mi a véleményetek erről?
Az a véleményem ,hogy nőket nem szabadna mérnöki és természettudományos szakokra beengedni.
Az orvosi karokra is legfeljebb csak a fogorvosi karra szabadna beengedni 1-2 értelmesebbet.
Akiket eddig ismertem női mérnököket (vegyészmérnök,villamosmérnök)egyik sem értett igazán a szakmájához.
Lehet lepontozni, de szerintem abszolút igazad van. Lássuk be, vannak dolgok, amelyek nem mehetnek mindkét nemnek, mert egyszerűen nem rendelkeznek hozzá a megfelelő képességekkel, nem arra születtek.
Én például, személy szerint, a férfiakat nem is engedném filozófia, szociológia, pszichológia és hasonló, nagyobb intellektualitást igénylő szakokra... még tanárira se nagyon, max. tesi szakra. Valahogy, az általam eddig ismert ilyen férfiakra nem jellemző a mély gondolkodás vagy felfogóképesség... nem tudom, biztos az emancipáció elnyomása miatt...
Tudod egy nő is lehet jó, ahogy egy férfi is lehet rossz. Meg fordítva is. Én pl. mikrobiológusnak készülök és rendesen fogom csinálni a munkámat. Képzeld ilyen is van. Amúgy meg nagyon sok rendes női orvossal/mérnökkel találkoztam már.
Amúgy meg szerintem is elég nagy k*csög vagy.
20:06
Igen, állandóan bántanak azok a csúnya lányok. :D
20:04
Hát persze ,hogy magadról azt gondolod milyen alapos vagy.
Mentél volna inkább tanárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!