Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel tudnám magam motiválni...

Mivel tudnám magam motiválni munkakeresésre?

Figyelt kérdés
Már több hónapja itthon vagyok, tartósabb munka nélkül, most összejött volna egy hetes munka, ami 140-et fizetett volna és erre fel meg lemondták. Most meg semmi kedvenm és erőm új munkák után kutatni:(
2011. aug. 10. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát majd ha elfogyott a pénzed és nincs mit enni, az elég jó lesz motivációnak...
2011. aug. 10. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Itthon állják a kajámat, úgyhogy arra nincs gondom.
2011. aug. 10. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát egyszer majd megelégelik, hogy örökké csak eltartsanak.

Amíg tanul valaki, addig OK, de otthon lenni csak úgy...? Gáz.

És akkor ha el szeretnél menni valahova, kuncsorogsz a pénzért? Minden pohár kólára kérsz? Mennyi idős vagy?

2011. aug. 10. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha mindent alád tesznek, akkor nem csoda, hogy nincs motivációd dolgozni. Én mindig azt láttam otthon, hogy keményen kell küzdeni a szüleimnek, hogy tanulhassunk és legyen hó végén kaja.

Lesülne a bőr a képemről, ha nem lennék minden erőmmel azon, hogy dolgozzak és ellássam magam.

2011. aug. 10. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Havi 10-15-öt meg szoktam keresni, úgyhogy a saját kajámat magamnak fizetem, ami nem a közösből megy. Itthon lógok az interneten egész nap.:(

Ahhoz sincs sosem kedvem, hogy 1 kurzust legalább elvégezzek, hogy jó pénzért tudjak dolgozni, pedig meg van rá minden könyvem.

2011. aug. 10. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor egyszerűen csak lusta vagy.

De egyszer majd nem lesznek már szüleid, és akkor ki tudja, hány évesen, sokkal nehezebb lesz tanulni és elhelyezkedni gyakorlat nélkül. Így egész életedben semmirekellő maradsz.

És nem bántani akarlak ezzel, lehet, hogy jó ember vagy, lehet, hogy kedves vagy, de ez gáz.

2011. aug. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!