Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki tudna motiválni, irányt...

Ki tudna motiválni, irányt mutatni?

Figyelt kérdés
A családom és rokonaim úgymond sikeresebbik része csak mindenféle szerencsével jutott el oda ahová jutott. És rengeteg a részeges senki a családfámban. Én többet szeretnék, nyíltan visszautasítom a piát, nem leszek részeges senki mint ők. Félek, hogy ha nem jön össze a karrierem akkor nem marad semmim és senkim.
2010. júl. 2. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezte csak te magad tudod irányitani senki más!

Ha te eldöntöd hogy te nem akarsz részeges lenni stb stb akkor sikerülni is fog.

Tüzz ki magad elé célokat és valósitsd+.

És a szemed elött pedig lebegjen hogy te nem leszel olyan mint akikröl írtál.

2010. júl. 2. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
picit módositva az első hozzászóló hozzászólását: ne azt tűzd ki h mi NEM akarsz lenni, +h nem akarsz olyan lenni mint ők, hanem h mi akarsz lenni! ;)
2010. júl. 2. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
én azt mondtam hogy tüzzön ki magaelé célokatn! nem arra gondoltam amire te.ne azt hogy nelegyen részeges
2010. júl. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!