Miért ne használjon itt (gyakorikerdesek.hu-n) nevet az, aki az Igazságról beszél!?
Kétszer is megtörtént velem konkrétan ez, de tulajdonképpen folyamatos!
Látod milyen alacsony a nevem melletti „hasznos válaszok” aránya?
Hát ez nem véletlen és hidd el, hogy nem erre törekszem, de megírom mit tapasztaltam...
(kérdésen kívül folytatom...)
Nektek mi a tapasztalatotok? Másnak is volt ilyen?
"Ők el tudják dönteni felnőttként, hogy mi az Igazság!
Nem szükséges megmagyarázni, félrevezetni őket és kommentálni mindent... "
Te írsz kisregényt minden kérdéshez.
Én csak annyit jegyeztem meg, hogy a tiéd csak egy vélemény, ami pontosan annyit ér, amennyi érvet fel tudsz sorakoztatni mellette. Ha Igazságnak nevezed, ha be akarod bizonyítani, hogy a szabadság az szolgaság, hogy a történelemben példa nélküli jólét nyomor, akkor lelked rajta. :)
8/21 73%-os
"Ha Igazságnak nevezed, ha be akarod bizonyítani, hogy a szabadság az szolgaság, hogy a történelemben példa nélküli jólét nyomor, akkor lelked rajta. :)"
Ahogyan írtam már sokszor és sok helyen, az Igazságot nehéz bizonyítani, mert hamis logikával mindent ki lehet forgatni és ki lehet kezdeni.
Nem is próbálok én semmit bizonyítani.
Akinek van lelke, az úgyis megérzi az Igazságot, annak nincs szüksége bizonyítékokra.
Akinek még van füle, az tudja, hogy én mondom az Igazságot és belőled sajnos már csak az sátán beszél...
Akinek nincs lelke, eladta már, vagy eltávolodott tőle, annak minden körülnények között csak a logika adhat magyarázatot, hiszen süketté vált, nincs hallása és nincs lelkiismerete sem. Lelke rajta! - ahogyan te mondtad!
A logika, az elme, az ego, az ördög nagykövete!
Ez nálad "jól" működik!
Példa nélküli jólétet emlegetsz?
Hol látsz te ilyet?
Ha te ezt komolyan gondolod, akkor nagyon szűk látókörű vagy, és szándékosan nem akarsz tudomást venni a körülötted élő 60%-70%-nyi szegény lakosságról!
Igen, rabszolgaság az, amikor egy gój nem tehet mást csak éhbérért vagy segélyért azt, amit a hatalom ittas, távvezérelt bábfigurák megszabnak nekik.
Sajnálatos dolog ez, de Igaz!
"A logika, az elme, az ego, az ördög nagykövete! "
Akkor maradjunk abban, hogy érzem, hogy Igazam van. :)
"Példa nélküli jólétet emlegetsz?
Hol látsz te ilyet?"
Mondj egyetlen olyan történelmi korszakot, ahol szívesen élnél átlagemberként. A közelmúlt kivételével nem hiszem, hogy sok ilyen van.
"Igen, rabszolgaság az, amikor egy gój nem tehet mást csak éhbérért vagy segélyért azt, amit a hatalom ittas, távvezérelt bábfigurák megszabnak nekik"
Rinya. Húzz el Észak-Koreába, aztán beszélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!