Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ne használjon itt...

Miért ne használjon itt (gyakorikerdesek.hu-n) nevet az, aki az Igazságról beszél!?

Figyelt kérdés

Kétszer is megtörtént velem konkrétan ez, de tulajdonképpen folyamatos!

Látod milyen alacsony a nevem melletti „hasznos válaszok” aránya?

Hát ez nem véletlen és hidd el, hogy nem erre törekszem, de megírom mit tapasztaltam...

(kérdésen kívül folytatom...)

Nektek mi a tapasztalatotok? Másnak is volt ilyen?

2011. júl. 26. 03:37
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:

(kérdés folytatása) Saját tapasztalatom

Többször előfordult, de kétszer volt konkrétan megfigyelhető, hogy egyik napról a másikra, hirtelen 10-20%-ot esett a „hasznos válaszok adásának” értéke!

Mindkét esetben karakteres igazságokról írtam, amivel 1 vagy 2 névtelen ember mocskolódó módon is el kezdett minősítgetni. Nem reagáltam rájuk, főleg nem az ő közönséges stílusukban.

Másnap azt tapasztalom, hogy meredeken zuhant a „népszerűségem” 10 vagy akár 20%-ot is, holott ez elvileg képtelenség lenne. Miután én bárkit minősítek, soha nem változik a % értéke.

Ebből következik hogy egy-két, de még 10-20 elmarasztaló vélemény sem tud legfeljebb 1-2 %-ot rontani, de ilyen hatást biztos nem.

(Van olyan akivel személyesen is levelezek, mert tanácsokat kér, tehát annyira hülyeségeket nem írok.)

Hogyan lehetséges ez, amikor mindig igazságról írok és tudom, mert írják sokan, hogy egyetértenek velem... Tehát nyilván pozitív vélemény is szokott érkezni, de mégis ilyen alacsony és csak csökkenő az értékelésem?

Tehát akkor mennyi negatív értékelést kellett egy este adni rám? Én úgy vélem legalább 200, de inkább 500 negatív vélemény volt szükséges ehhez.

Sőt mivel mindenki csak egyszer adhat egy feleletre negatív vélemény, ezért azt is meg kellett tenni (szervezni), hogy NÉV ALAPJÁN megkeressenek és az összes, régebbi, más helyen található válaszaimat is és MINDEGYIKRE negatív véleményt KELLETT adni!

Így működnek itt nagy falkástul, az Igazságot üldöző, Istentagadó sátáni eszmetársak.

A tapasztalat tehát az, hogy itt bizony a hazugságot vonyító, igazságot üldöző hiénák nagy csordákban járnak és ha nevedet vállalod, akkor biztosan számíthatsz arra, hogy elértéktelenítik szavaidat azzal, hogy lenyomják az értékelésed.

Ki gondolná, hogy van ilyen erőszakos és kirekesztő 10-20-100 ember, aki képes azzal foglalkozni, hogy mások értékelését rosszhiszeműen, tönkretegye.

Kár, hogy ez ellen nem tesz semmit az oldal üzemeltetője, és ilyet megenged...

Én az ilyeneket véglegesen kitiltanám, mert ezek nagyon sokat ártanak az embertársaiknak. Az IP cím alapján látható, ha valaki dömpingszerűen, olvasás nélkül értékel másokat....

Engem ugyan nem érdekel, mert tudom hogy ebben a sátáni világban üldözik az Igazságot, tehát akár büszke is lehetnék rá, ugyanakkor a naiv olvasókat mégiscsak megtéveszti és eltereli az igazságról, mert ezután vagy előítélettel olvasnak, vagy pedig el sem olvassák amit írtam.

2011. júl. 26. 03:43
 2/44 anonim ***** válasza:
90%

Ha két ember már leszavaz téged és senki nem pontoz fel, (mert felpontozni itt lusták, de lepontozni annál kevésbé), akkor meredeken fog csökkenni a százalékod.

Továbbá itt nem nagyon kedvelik a fanatikusokat és azokat, akik azt hirdetik magukról, hogy ők az Igazság hordozói, vagy mi a fene...

2011. júl. 26. 04:53
 3/44 anonim ***** válasza:
88%

"Én az ilyeneket véglegesen kitiltanám, mert ezek nagyon sokat ártanak az embertársaiknak. "

mivel? azzal, hogy lepontoznak egy alapvetően névtelen fórumon?

kit érdekel?

inkább a való életeddel foglalkozz ökörségek helyett

2011. júl. 26. 04:54
 4/44 anonim ***** válasza:
62%

"Az IP cím alapján látható, ha valaki dömpingszerűen, olvasás nélkül értékel másokat....

"

na és? ma már a dinamikus IP-k korában ez tökmindegy...

Még ha ki is tiltanak, akkor is tudsz újra regelni, mivel váltasz egy IP-t, törlöd az előzményeket, sütiket a böngészőből és máris tudsz újra regelni.

2011. júl. 26. 04:56
 5/44 Vree ***** válasza:
100%

lol, Igazság nagy I-vel...

Szerintem ilyen dumával nem kell hozzá semmilyen dömping se összeesküvés, hogy csökkenjen a %-od. :/

Egyébként hadd súgjam meg hogy az ide írók többsége tojik a %-okra, pontosan azért mert tudjuk hogy elég szépen tud ingadozni, pláne ha valaki még a neccesebb fórumkategóriákba (Politika stb.) is ír. Adjál jó válaszokat, és akkor majd sokan fogják olvasni. A válaszaid %-át vedd csak úgy mint visszajelzést: ha az egyik magasabb mint a megelőződ (most függetlenül attól, hogy hány százalékot kaptak) akkor az egy jobban sikerült írás volt. Segítség az egész, hogy a válaszoló készséged tőle fejlődjön.

2011. júl. 26. 05:14
 6/44 anonim ***** válasza:

"pláne ha valaki még a neccesebb fórumkategóriákba (Politika stb.) is ír."

viccelsz?

én szinte csak oda írok :D

Most is kész csoda, hogy 50%-os vagyok

a többibe ritkábban és főleg csak trollkodni, de azt is fel szokták néha pontozni.

2011. júl. 26. 05:20
 7/44 anonim ***** válasza:
Én nem nézem sose, hogy mennyi a százalékom, vagy hogy mennyire volt hasznos a válaszom. Leírok őszintén egy tanácsot a kérdezőnek, és majd eldönti ő, hogy hasznos-e vagy nem. Szerintem hülyeség ezzel foglalkozni! Azért pontoznak le, mert nem egyezik a véleményük, és akkor mi van?!
2011. júl. 26. 07:15
 8/44 anonim ***** válasza:
81%

te paranoiás vagy

neved alapján visszakeresnek és leminősítgetnek?

pfff

2011. júl. 26. 07:31
 9/44 anonim ***** válasza:

tényleg ez a legnagyobb bajod?

enyhén szólva túlreagálod

2011. júl. 26. 07:32
 10/44 anonim ***** válasza:
...
2011. júl. 26. 07:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!