Miért ne használjon itt (gyakorikerdesek.hu-n) nevet az, aki az Igazságról beszél!?
Kétszer is megtörtént velem konkrétan ez, de tulajdonképpen folyamatos!
Látod milyen alacsony a nevem melletti „hasznos válaszok” aránya?
Hát ez nem véletlen és hidd el, hogy nem erre törekszem, de megírom mit tapasztaltam...
(kérdésen kívül folytatom...)
Nektek mi a tapasztalatotok? Másnak is volt ilyen?
Mivel a saját százalékodról szólt a kérdés, gondoltam megnézem. Nem, nem csinálok belőle rendszert. És ha már megnézem, akkor azt is megnézem, miket irkálsz. És persze ha már ott vagyok, akkor minősítem is, ami szuverén jogom az oldalon.
"és jó szeretnék lenni zsidó létemre, bár tény az, hogy gyakorlatilag minden baja az Emberiségnek a zsidóktól ered."
Azt hiszem az ilyen mondatokra mondják, hogy "köszönöm Bíró Úr, nincs több kérdésem."
"Ha valaki 5 leértékelést kap és nincs pozitív értékelése, akkor változik 1% a érték, mindegy, hogy kiről beszélünk. "
A matematikával is hadilábon állsz. Nem mindegy. De kérdezd az oldal fenntartóit, ők csak ismerik az algoritmust. Ha kevés minősítésed van, akkor néhány
minősítés is drasztikusan változtatja az értéket. Ha régen itt vagy, akkor jobban ki vagy párnázva. Annyi igaznak tűnik, hogy kevés értékelés érkezik általában a válaszokra (nagyon kevés mellett van, hogy ez a válasz x % találja hasznosnak, ahol van az pedig többnyire az adott kérdésben radikális álláspont)
Tehát mint minden összeesküvéselmélet esetén, itt is van egyszerűbb magyarázat.
"Az evolúciós ELMÉLETét tényként kezelitek, csak azért, hogy Isten művét a Teremtést és ezzel Istent is megtagadhassátok..."
Ha a Bibliát nem tekinted hiteles forrásnak (én sem tekintem annak), akkor egyáltalán mire alapozod azt a zavaros teológiai hasmenést, amit itt folytatsz?
"DARWIN fajelmélet"
Fajelmélete max a náciknak volt, Darwin a természetes szelekció általi közös leszármazásról szóló evolúció elméletét alapozta meg.
"és jó szeretnék lenni zsidó létemre, bár tény az, hogy gyakorlatilag minden baja az Emberiségnek a zsidóktól ered."
A fenti idézet innen ered.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
Utólag átolvasva rájöttem, hogy rossz helyre raktam az idézőjelet, az kérdező nem állítja magáról, hogy zsidó, ez egy hipotetikus kijelentés.
örömmel látom, hogy fel sem merült benned, hogy esetleg iróniából írtam, amit írtam. ugyanis én annak szántam, hihetetlen, hogy nem esik le még ezek után sem, mennyire nevetséges, amit állítasz.
az igazságodról is ennyit, most már azt sem hinném el Neked, ha azt állítanád, hogy a Föld gömbölyű. bár valószínűleg az is kocka alakú, csak ezek a gonosz tudósok mindenféle téves bizonyítékot gyártanak arról, hogy nem.
Még mielőtt valaki megint arra próbál hajazni, hogy én mennyire antiszemita vagyok és olyan kiragadott részleteket idéz, ami önmagában értelmetlen és teljesen félreérthető - igen ismerjük ezt a megszokott bemocskolási módot -, ezért rám marad a korrekció feladata, mert ezt más elfelejtette megtenni.
Idézet magamtól, az igazság egyensúly kedvéért:
"Ugyanakkor nagyon remélem, hogy vannak megtért rendes "zsidók" is, akikről már sokat olvastam, akik tisztázzák az Igazságot, ezért tisztelet a kivételnek! Én ezeket Igaz, Jó Embereknek tekintem, ha vannak ilyenek!
Biztos vagyok abban, ha képes jó útra térni egy zsidó (megtagadja mocskos, embert gyalázó esküjét, a Tórát, talmudot és kabbalát) és soha többé nem árt másoknak, akkor Isten előtt neki is éppen annyi esélye van egy új életre mint bármely más nem zsidó vallású embernek! Ezért talán nem helyes általánosítani, hogy "zsidók", mert nekem is rosszul esne, ha én Igaz és jó szeretnék lenni zsidó létemre, bár tény az, hogy gyakorlatilag minden baja az Emberiségnek a zsidóktól ered."
Így szólt egészben, de ennek szerintem egészen más értelme van (hivatkozás):
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
Így is antiszemita mocsok. :) Az a "jó zsidó", aki elfogadja a te "Igazságodat". Kár ragozni.
De nem ezért jöttem vissza.
Egy felvetés volt az eredeti kérdésben, amire még nem jött válasz, és érdemi nem is fog, miszerint mit is gondolnak a moderátorok a pontrendszer esetleges manipulálásáról, mit tesznek ellene.
Nos:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Ezt a kérdést már jelentették, az admin megnézte, és rendben találta. Ez egy értelmetlen kérdés, értelmetlen válaszokkal, amik sok, zömmel pozitív értékelést kaptak. Mi ez ha nem a pontozási rendszer etikátlan manipulálása? De úgy tűnik rendben van.
Szóval fenntartva azon véleményem, hogy pontosan annyi pontod van, amennyit érdemelsz, valamint, hogy semmi okod összeesküvést látni ott, ahol egyszerűbb magyarázat is van, továbbá azt is, hogy egy antiszemita balfék vagy, aki a jobb kezét nem tudja megkülönböztetni a baltól, nem hogy a hamisságot az igazságtól (pláne nem az Igazságtól), szóval ha mégis folyik ellened céltudatos lepontozókampány, akkor az az adminok szerint teljesen rendben van.
Na lássuk csak mi is ebben az Igazság...
A "név nélküliekről" tudtam meg:
Tisztelet a kevés kivételnek: Ma már köztudott - bár mindenki hallgatott róla -, ha valakinek alacsonyra kerül az értékelés, egyszerűen törli magát, újra regisztrál - névvel vagy név nélkül - és meg is van oldva a dolog.
(Ezt én is bármikor megtehetném, ha nem éppen dicséretnek venném az alacsony értékeléseket.)
Ma már köztudott az is, milyen mocskos ez a világ, hogy mindent a sátán fattyai tartanak kézben és sajnos ezért nagyon sokan a mocskot és az igazságtalanságot védik minden erejükkel, hogy az Igazság minél gyengébb legyen...
Legyen úgy! Minél gyengébbnek tűnik az igazság, annál nagyobbat robban utána: (lsd.: "Válság utáni fejlődő gazdaság, USA, EU, dollár, Euro, CHF, NATO, Izrael, Kína-Orosz-Irán szövetség)
Tehát fáj az igazság, hát jó.
Ezért olyan alacsony az értékelésem, és ez így van jól! A mai civilizáció rothadását mutatja, hogy itt - általában - az a "jó", aki számító és hazug, vagy másoknak tetszelgő.
Tehát nem törlöm magam, nem jövök be név nélkül, hiába lehetnék úgy akár 70-90%-os.
Ha ilyeneket irkálsz, csak akkor sose leszel 70-90 százalékos.
Ezen semmi nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!