Miért ne használjon itt (gyakorikerdesek.hu-n) nevet az, aki az Igazságról beszél!?
Kétszer is megtörtént velem konkrétan ez, de tulajdonképpen folyamatos!
Látod milyen alacsony a nevem melletti „hasznos válaszok” aránya?
Hát ez nem véletlen és hidd el, hogy nem erre törekszem, de megírom mit tapasztaltam...
(kérdésen kívül folytatom...)
Nektek mi a tapasztalatotok? Másnak is volt ilyen?
Nem egészen vagy tisztában a pontozással: ha ugyanis már rengeteg választ irtál, akkor a le- vagy felpontozás gyakorlatilag nem változtat semmit, ha viszont még nemrég vagy itt, akkor adott esetben EGY lepontozás is leviheti a %-odat.
Az meg, hogy TE megmondod az IGAZSÁGOT - már ne haragudj, de honnan tudod, hogy az az egyetlen érvényes igazság? Ha másnak más veleménye van, az természetes, és eleve a jelenlegi kérdésed alapján is elég primitiv embernek tartalak, ha úgy gondolod, hogy te vagy az egész világon az egyetlen, aki tudja az igazságot.
"Igazság ebben a sátáni világban" ugyan már... lehet, hogy neked nagyon tetszik a saját igazságod, mások viszont egy megmondóembernek tartanak, úgyhogy lepontoznak. ha hasonló dolgokat írsz (nevezetesen, hogy csak neked lehet igazad, mert te ismered a legjobban az igazságot), lehet hogy én is lepontoználak.
egyébként meg ha én hasznosnak tartok egy választ, ami a kérdésemre érkezik, akkor meg sem nézem a százalékot, de a többi kérdésnél sem érdekel. sőt, a saját százalékommal sem foglalkozok.
Lehet egyáltalán a GYIK-en név alapján keresni?
Szvsz az egyetlen módszer hogy ilyen "dömpinget" csináljak az ha végignézek 100,000 témakört, hogy hátha, hátha lesz közte ezer amibe v.a.v. is írt valamit, há-há-há-
Neeee, ez nekem már túlzott paranoia.
Nincs neked üldöztetési komplexusod? xD
Használhat nevet kedves "Vagyok, aki vagyok", de általában az használ szerintem nevet, aki szeretné megmutatni, hogy az adott válaszok egy helyről érkeznek, hogy esetleg aki segítséget, pozitívumot talál bennük vissza tudjon keresni, tudja figyelni az adott válaszadót...
megj.:
Nem a százalék(ruha) teszi az embert, aki tényleg keres, aki tényleg érdeklődik, az elolvassa a 10 % ost is minden további nélkül...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kösz, a véleményeket.
Különösen a paranoiás tetszik a leginkább...
Elhiheti a kedves jelzőkkel illető - esetleg a lehetőségét felételezni -, hogy talán sokkal több információval és tapasztalattal rendelkezem ilyen dolgokról...
(Ez lenne a feltételezett tisztelet a másik iránt, ami persze nem divat a mai világban.)
Nos, a helyzet az, hogy ezt a kérdést sem magam miatt vetettem fel, mert bármikor levehetném a nevet, ha engem ez zavarna.
De az igazságtalanság, mások rossz szándéka és a másik szándékos megtévesztése, csőbehúzása kifejezetten zavar... (és szerintem nem vagyok ezzel egyedül)
Ahogyan írtam, nem foglalkozom vele, hogy nekem hány százalékom van, de van itt egy butaságokat válaszolgató aki elkezdte "erőltetni" valakinek, hogy használja már a nevét, hiszen ő is ezt teszi...
Miért erőltetik ezt egyesek?
Pusztán csak erre kívántam segítséget adni, tehát magamat csak példaként megemlítve, de nem magamról szólt a kérdésem lényege!
Miután mindenkinek ott van az időpont, elég egyszerű arra hivatkozni, szerintem.
Ha valaki névtelenséget válassza, akkor miért akarják mások ezt ráerőltetni a névhasználatot?
Ha már itt tartunk, az is "érdekes" cinikus és álszent dolog szerintem, amit mostanában egyre gyakrabban tapasztalok, hogy egyesek nem az időpontot, hanenm a %-ot idézik be hivatkozásként.
Na most ez nem szép dolog, főleg a fentiek fényében és abban is, hogy a százalék érték megváltozhat pár óra vagy nap alatt és követhetetlenné válik, ki kinek, mire válaszolt. Az időpont viszont nem változik...
...szerintem!
De tudom, már megint olyan dolgokkal foglalkozom, amik felesleges.
Ahhoz képest, hogy sokan leszólnak, hogy nincs jobb dolgom, hogy ilyen "hülyeségekkel" foglalkozzak, de mégis elég sok válasz jött hirtelen. Tehát ez akkor mégsem hülyeség..? (Ha ennyien válaszoltatok.)
A sok apró kis dologól áll össze az egész. Ha a kicsi rosszakra nem gondolunk az eredmény is egy nagy trágya lesz.
Ha valaki nem tud rendet tartani környezetében az apróságokban, akkor jön és elhatalmasodik a káosz és nem fog tudni életében hatékonyan és jól működni...
Ez mindenre igaz.
A kis igazság a nagy igazság része.
Minden fontos, ami az igazságot védelmezi.
Különös eredmény és tanulságos, hogy szinte mindenkinek éppen ellenkező álláspontja volt mint az enyém...
Arra a válaszra, hogy ez nem is megoldható...:
Könnyű megoldani!
Ha van itt 10-20-100 "jóképességű", aki ilyenben - mint minden rombolásban - szívesen részt vesz, pusztán csak a negativitás erősítésének kedvéért elég körbeküldeni a hasonszőrű "haveroknak" a kérdések hivatkozásait.
Ha 21 kérdésre válaszoltam, akkor mind a 21-et el lehet küldeni! Nem nehéz, ugye? És máris megoldható a leértékelés dömping 3 perc alatt.
Csodálom, hogy ez soknak nem jutott eszébe...
Szerintem továbbra is biztos, hogy nem történhet meg normál körülmények között 10-20%-os leértékelés eg ynap alatt, még újaknál sem.
Bocs, de kipróbáltam. Valakinek sok válaszára adtam negatív értékelést. Semmit nem változott az eredmény...
Amúgy tegnapról - teljesen véletlenül - mára megint 3%-ot esett, az értékelésem...:)
Nos, hát további jó elmélkedést mindenkinek!
Ha nem tetszik, akkor ne írd ki a neved.
Amúgy gugliztam, és tényleg pontosan annyi a százalékod, amennyit érdemelsz. Aki az Igazságot nagy betűvel írja, ennyit érdemel.
Köszönöm a kedveskedés!:)
Ma megint jött a "szokásos" forma.
Kedves Igazsággal (nagy I-vel) kötözködő utolsó!
Van olyan dolog, amibe Te nem tudnál belekötni?
Kétlem.
Elég szánalmasnak tartom, ha már nem tudsz semmi rosszat írni a másikról, akkor - tehetetlenséged jeleként - éppen egy betűbe köss bele...
Ez aztán komoly érv amellett, amiről itt szó van!
Amúgy igen, a nagy betű a hangsúlyozás jele.
Te még ilyenről eddig nem hallottál? Most valami újat árultam el Neked?
Gondolom, Te is sokszor beszélsz "állítólag" igazat - sajnos vélhető a stílusodból!
Én éppen azt kívántam ezzel hangsúlyozni, hogy én nem a köznyelvben "igazság"-nak tekintett hazugságokról írok...
Ma a kettős mérce világában, minden hazugságot igazságnak neveznek.
Ezektől kívántam megkülönböztetni, azt amit én írtam, de köszönöm továbbra sem mosom magam össze a megtévesztőkkel...
Amúgy egy kísérlet után (régi használók bevonásával történt) megállapítható, hogy egyáltalán nem számít az, hogy valaki új-e vagy régi.
Ha valaki 5 leértékelést kap és nincs pozitív értékelése, akkor változik 1% a érték, mindegy, hogy kiről beszélünk.
Ez fel és le is igaz!
3 személyen próbáltam ki. Mindegyiknél így működött.
Tehát ahhoz, hogy 20%-ot csökkenjen egy nap alatt az értékelés, ahhoz egy nap alatt 100 leértékelő megjegyzést kellet adni (feltételezve, hogy senki nem ad pozitív értékelést) a megjegyzéseimre, ami szerintem szándékos rosszindulat nélkül lehetetlen...
De nem kívánok tovább erről vitatkozni. Aki jónak látja fogadja meg a tanácsot, azok a névtelenek pedig, akik pedig félelmük és sunyiságuk miatt még a nevüket sem merik vállalni, de mocskolódni annál inkább szeretnek, azokat kérem, hogy használják nyugodtan a neveiket és garantálom, hogy le fog csökkenni hamarosan a 60-70%-os értékelésük... (és nem miattam)
Összefoglalva:
A kötekedő, mocskolódok vagy éppen álszent és számító okoskodók, mind a névtelenség mögé bújnak és ezzel magas értékelésük maradhat.
A jók viszont vállalva nevüket a bujkáló rosszaknak "hála" szinte biztosan alacsony értékelést érhetnek el rövid idő alatt, pont úgy mint kint a mai világban.
A csalók meggazdagodnak a sunyiságukból és aljasságukból, a tisztességesek pedig elvesztik mindenüket őszinteséggel...
Nekem egy antiszemita ne tartson erkölcsi prédikációt.
Amúgy tegnap óta 5 százalékot nőttél. Nyilván ez is tisztességesen, becsületes minősítésekkel, még véletlenül sem regisztráltál duplán, hogy felértékeld magad.
úgy beszélsz, mint egy szektás. és honnan tudod, hogy a te igazságod az igazság? nekem ugyanilyen igazság címszó alatt mondták azt, hogy a magyarok az ősei az egész világnak, csak a "gonosz zsidók" betáplálták mindenkibe, hogy nem. érdekes, arra, hogy a négerek meg az eszkimók hogy rokonaink, nem érkezett válasz... amúgy meg ha még tényleg az igazságot mondanád, akkor sem értem, hogy mit vagy felháborodva, hogy nem hisznek neked, amikor nem biztos forrásból jön az információ.
de az a lényeg, hogy téged csapatosan üldöznek, mint igazsághordozót, mi meg gonosz névtelenek boldogok vagyunk, hogy megtérül az energiánk befektetése azzal, hogy 10-20%-okat csökkentünk rajtad egy-egy nap után, amikor a válaszaid után kutatunk. meg persze attól, hogy beszólogatunk neked meg a többieknek, akik vállalják a nevüket.
Nos, örömmel tölt el, hogy éppen egy 85%-os beismeri, hogy éppen ezzel szórakozik, amiről beszélek, hogy az IGAZSÁGRól íróknak rontják le szándékosan az érékeléseit...
Lám, látszólag megint az Igazság került alulra...
Persze aki bölcs, az tudja, hogy a látszatnak legtöbbször éppen az ellenkezője igaz!
Remélem ezt mindenki elolvasta, mert ezért már érdemes volt elindítani ezt a kérdést.
Ahhoz képest, hogy elején mindenki lehülyézett, úgy látom a konkrét tények legalább néhányakat önbírálatra késztetett.
Másik okos ember!
A 72%-os antiszemitának, pedig úgy látom szövegértelmezési problémái vannak, de azért szeret antiszemitázni, és másokat meghazudtolni mégis 72%-a van!
Ha csak egy kicsit is figyelmes lettél volna megírtam, hogy konkrét tények alapján írom, amit írok, az egyik kísérleti személy természetesen én voltam és éppen azt néztem, hogy 25 pozitív értékeléssel hány százalékot emelkedik (vagy csökken) az %. Ennek a tapasztalatát írtam le.
Tehát innen kezdve nem találgatásról írok, hanem konkrét tényekről...
Amúgy az is nagyon elgondolkoztató, hogy Neked, hogy sikerül ennyire pontosan számon tartani az én eredményeimet. Egyik nap 25 a másik nap 30%. Hány emberét írod még fel? Mindenkiét?
Jó tudni, hogy itt ilyenekkel is foglalkoznak!!
Éppen Ti, akik annyira hivatkoztok a racionális és kézzelfogható, bizonyítható magyarázatokhoz, tényekhez, érdekes, hogy éppen Ti támadjátok azt, aki ellenetek a saját fegyveretekkel él.
Persze ismerem azt a megoldást is tőletek, amikor ti nevetséges őrült, elmeháborodott emberek (DARWIN fajelmélet) feltételezéseire egy egész cicilizáció áltudományát alapozzátok és bevezetitek a legnagyobb bolondságot, hogy a majomtól származik az ember. Az evolúciós ELMÉLETét tényként kezelitek, csak azért, hogy Isten művét a Teremtést és ezzel Istent is megtagadhassátok...
És mindezt különböző majmok és gorillák, hamisított bizonyítékaival, állítólagos embernek hazudott csontvázakkal bizonyítjátok...
Ez volt a mai napi csoda!
Ja és az, hogy biztos vagyok abban, ha lejönne közétek Isten, mint ahogyan ezt írtam már, azt is leszektáznátok, mint ahogyan ezt annak idején Jézussal is tettétek!
Krisztus, azt jelenti Király! A zsidók királya! Ezt a cinikus, sértő szándékkal adott nevet a szemita szektások találták ki és nem véletlenul idézik ma is annyian!
Úgy mint a felkentet is.
És a szerencsétlen megtévesztett emberek ezeket mennyire nagy lelkesedéssel ismételgetik, pedig ezzel Isten emlékét gyalázzák! Ez is a szemiták, a bibliahazudók műve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!